Bloedstollende Netflix serie Sky Rojo onthult tweede seizoen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bloedstollende actie met pittige Spaanse vrouwen, dat is Sky Rojo in een notendop. De spannende serie, bedacht door de maker van die andere Spaanse Netflix hit, La Casa de Papel, was een regelrechte hit! Daarom komt er deze zomer al een vervolg. Seizoen 2 is door Netflix aangekondigd. Bereidt je dus voor op meer brute actie. 

Sky Rojo vertelt het verhaal van Coral, Wendy en Gina. De drie prostituees leven een ongebruikelijk leven op Tenerife. Jarenlang worden ze uitgebuit door de eigenaar van de nachtclub waar ze werken. Na een noodlottig moment besluit het trio te vluchten, terwijl voormalig baas Romeo hun achtervolgt. Wat volgt is een avontuurlijke reis waarin de drie vrouwen continu zoeken naar vrijheid. En die reis wordt dus nu verlengd met een tweede seizoen!

Lees ook: De trailer van bloedstollende Sky Rojo

A special announcement

Net zoals bij Netflix-serie Lupin werd het tweede seizoen van Sky Rojo meteen opgenomen. Zo kunnen de seizoenen lekker snel op elkaar volgen en hoeven de fans niet lang te wachten op een ontknoping van het open einde van seizoen 1. Het heeft ook een ander groot voordeel. Omdat de serie in twee delen wordt gesplitst kan Netflix nu al beoordelen of het de moeite waard is een nieuw seizoen te bestellen. Dus seizoen 3, als dat er aan komt, laat waarschijnlijk ook niet heel lang op zich wachten. Dus met wat geluk kan je nog wel even genieten van de donkere humor, actie en temperamentvolle dialogen van Sky Rojo. Kijk hieronder snel de announcement van het tweede seizoen.

Gevaarlijke vrouwen op een missie

Na seizoen 1 zijn Coral, Wendy en Gina nog lang niet veilig voor hun voormalige werkgever. Op hun roadtrip zullen ze dus nog steeds alert moeten blijven op tekenen van gevaar. Brute actie wisselt af met momenten tussen de drie vrouwen, die er alles aan doen om op vrije voeten te blijven. Terug gaan is geen optie, gepakt worden ook niet. Het enige plan is de volgende dag zien te halen. Hoe de vrouwen dat voor elkaar krijgen kun je straks zien in seizoen 2. Je zal in ieder geval gegarandeerd op het puntje van je stoel zitten.

Las chicas rojas

De serie draait om drie prachtige vrouwen op de vlucht. Maar wie zijn deze prachtige Spaanse vertoningen. De vrouwen uit Sky Rojo, de chicas rojas, zijn de Argentijnse zangeres en actrice Lali Espósito, de Cubaanse actrice Yany Prado en de Spaanse Verónica Sánchez. Lali heeft al verschillende muziek awards op haar naam staan, waaronder de MTV European Music Award en staat in de top 10 meest invloedrijke Argentijnse vrouwen. Yany speelde in meerdere Spaanstalige series en won een Young Actress award voor haar werk. Veronica heeft een langlopende acteer carrière en heeft ook een aantal awards op haar naam staan. Met zulke getalenteerde en knappe vrouwen is het geen wonder dat Sky Rojo de Netflix-hit van het moment is!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam laat heel Instagram watertanden met uitstekend achterwerk

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw sportpakje en dat moet de blonde schaatsster natuurlijk met al haar fans delen.

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier. 

Jutta Leerdam nodigt Jake Paul uit voor een nachtelijk onderonsje in zwembad

Jutta Leerdam heeft een nieuwe foto online gezet en daarmee lijkt ze Jake Paul uit te willen dagen om bij haar in het zwembad te komen.