Bloedmooie Maan de Steenwinkel imponeert met nieuwe Instagram foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel blijft verbazen. Als je denkt dat je alles gezien hebt verbluft ze haar fans met een beeldschone foto op Instagram.

Zangeres Maan de Steenwinkel staat bekend als een van de mooiste zangeressen van het land. En dat is niet zonder goede reden. Maan ziet er namelijk hartstikke goed uit. Zelfs op foto’s waar Maan zich wat meer verhullend probeert op te stellen komt de zangeres over als een klassieke schoonheid. En dat zie je zeker in de laatste foto die ze deelt op haar Instagram pagina. Daar ziet Maan er als vanouds weer bloedmooi uit!

Lees ook: Maan de Steenwinkel schittert op Instagram foto’s
Babuschka Maan de Steenwinkel

Maan is een hele nieuwe look gestart op Instagram. En die vindt ze zelf zo tif dat ze hem maar gelijk als profielfoto heeft ingesteld. Maan leent haar stijl van de Russische Babuschka’s, met een doek over het hoofd. En hoewel je dus minder van Maan kan zien, is hetgeen wat je ziet wel extreem prachtig. Maan heeft een ongelofelijk verleidelijke blik, die ze normaal verbergt met een enorme lach en haar loshangende wilde haren. Maar nu komt die blik eens goed naar voren. Maan verleidt je met haar ogen tot in het diepste van je ziel.
Een iconische outfit

De nu al meer dan iconische outfit van Maan is waarschijnlijk een blijvertje. Ook in kleur ziet ze er namelijk bloedmooi uit. Maan begint zich dan ook echt te ontpoppen als een waar stijlicoon, die met haar keuzes en toffe outfits iedereen weet te bekoren. Of ze nu een gestreept broekpak, een zomers jurkje of een doek om haar hoofd wikkelt, Maan weet een outfit niet alleen modieus, maar ook hartstikke verleidelijk te maken.
Soms werkt het ook niet bij Maan

Heel soms dan heeft Maan ook haar dag niet. Dan heeft ze iets uitgekozen, wat er op zich in eerste instantie erg leuk en spannend uit ziet. Maar als je dan beter kijkt, dan werkt het eigenlijk toch allemaal iets minder verleidelijk en verlokkelijk dan gedacht. Bijvoorbeeld, toen ze als een vrouwelijke variant van Elton John het podium betrad tijdens een van haar optredens. Natuurlijk worden de ontblote schouders en losse, wilde haren gewaardeerd, maar het geheel is meer ongemakkelijk om naar te kijken dan leuk. Helaas Maan, je kan niet alles hebben.
Maan de Steenwinkel: Stijlicoon

Maar haar mislukte opties laten ook zeker zien dat Maan niet bang is om gedurfde keuzes te maken. Daarmee is Maan meer een trendsetter dan een trendwatcher. Iemand die het voortouw neemt en altijd haar eigen weg gaat. en iemand die, in het geval van Maan de Steenwinkel, er altijd op haar best uitziet. Maan is een absolute topper en met recht een van de meest prachtige en stijlvolle zangeressen van het land.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.