Atlete Lieke Klaver geniet van zonnetje in piepklein sportbroekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lieke Klaver laat zich maar weer eens van haar beste kant zien in een nieuwe foto. De atlete staat te glunderen in de volle zon…

Atlete Lieke Klaver laat zich van beste kant zien

Lieke Klaver is samen met het Nederlandse atletiekteam, waaronder bijvoorbeeld ook atlete Femke Bol, op training in Zuid-Afrika. En daar is het momenteel wel heel erg ander weer dan in Nederland. Dat zorgt er natuurlijk voor dat de sporter een beetje andere kleding aan moet om te zorgen dat ze niet oververhit raakt. En dus trekt Lieke Klaver een luchtige sportbroek aan. Haar fans zal je in ieder geval niet horen klagen! Die krijgen zo veel meer te zien van de sporter. En dat juichen ze natuurlijk alleen maar toe. Want hoe meer je te zien krijgt van de blondine, des te leuker het natuurlijk is.

Lieke Klaver staat erg trots op de foto

Als er iets opvalt aan de foto van Lieke Klaver, dan is het wel dat de sporter in een hele trotse houding staat. Daarmee lijkt ze te willen zeggen: “hier ben ik!” En dat mag natuurlijk ook zeker. Lieke staat enorm zelfverzekerd op het plaatje. En die uitstraling doet het ontzettend goed bij haar fans. Die vinden dat Lieke weer een ongelooflijk goede foto heeft genomen. Mensen beginnen zo langzamerhand te twijfelen of het voor Lieke wel mogelijk is om een slechte foto te maken. Daar lijkt het namelijk niet op. Alle foto’s die de blondine maakt, zijn namelijk van een buitengewoon hoog niveau. En daarmee weet ze haar fans altijd vrolijk mee te maken. Haar lach maakt de foto natuurlijk helemaal af. Daar ga je zelf ook een beetje van glimlachen.

Lieke Klaver weet zichzelf van beste kant te laten zien

Als er iets is waar Lieke Klaver de afgelopen jaren erg goed in is geworden, dan is het wel het maken van foto’s waar ze er zelf het beste op komt te staan. Ze weet inmiddels heel erg goed wat haar beste kanten zijn om op de foto te zetten. En met die kennis maakt Lieke Klaver dan ook de leukste kiekjes. Die belanden allemaal op Instagram, waar haar volgers haar lijken toe te juichen met elk plaatje. Dat maakt het voor Lieke natuurlijk alleen maar leuker om foto’s voor haar fans te blijven maken.

Lieke Klaver vermaakt graag haar fans

De blonde sporter vermaakt graag haar fans met haar geweldige foto’s. Overal waar Lieke komt, maakt ze eerst nog even een kiekje voor haar fans thuis. Dat wordt overigens ook enorm gewaardeerd door haar volgers. Die vinden het enorm fijn om de foto’s van Lieke te mogen bekijken. En zeg nou zelf, het is toch een feestje om deze vrolijke vrouw elke keer weer op je tijdlijn te mogen zien? Daar kan je alleen maar enorm vrolijk van worden. De foto’s van Lieke Klaver maken mensen al gauw erg blij.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Styliste Roos Reedijk is deelnemers Kopen Zonder Kijken spuugzat (video)

Roos Reedijk laat net iets te duidelijk merken dat ze echt helemaal klaar is met de deelnemers van Kopen Zonder Kijken. 

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!