Bizar: Interview met VVD-fractievoorzitter Sophie Hermans loopt bijna uit op vechtpartij

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mark Rutte heeft pas net aangekondigd dat hij vertrekt en het gaat nu al mis met de VVD als partij. Hoe kon dit gebeuren?

Sophie Hermans heeft bizar interview

De VVD is weer in een bizar verhaal betrokken geraakt. De partij van Mark Rutte is het blijkbaar nu al kwijt, na het aangekondigde vertrek van hun partijleider. De persoon die hem zeer waarschijnlijk op zal volgen is Sophie Hermans. De knappe politica staat daarom dus volop in de schijnwerpers. Met het aangekondigde vertrek van Mark Rutte is iedereen alleen maar bezig met wie de opvolger binnen de partij. Sophie lijkt daar veel kans op te maken. En daarom willen journalisten haar graag vragen stellen. Sommige vragen zijn makkelijk en andere vragen daar heeft Sophie geen zin in, bijvoorbeeld de vragen van een journalist van kanaal Left Laser. Toen de journalist haar vragen stelde, was het een woordvoerder van de VVD die de microfoon uit de handen van de journalist griste en bijna gewelddadige werd. Wat ging hier mis?

Lees ook: Video: Sophie Hermans in tranen na keiharde uithaal Geert Wilders

Wat ging er allemaal mis met dit interview?

VVD-woordvoerder Kees Berghuis griste, net nadat Sophie Hermans in haar auto was vertrokken, de microfoon uit de handen van de journalist. En dat gebeurde nadat hij zichzelf al heel grof tussen Sophie en de journalist had gezet en de journalist een aantal flinke duwen had gegeven. En dat is natuurlijk niet helemaal de bedoeling. Het is zeker niet fraai naar Sophie toe, die straks al genoeg stress over zich heen krijgt met nieuwe verkiezingen en nu hier ook mee moet dealen. Nu liggen de emoties binnen de VVD ook wel hoog na het aangekondigde vertrek van Mark Rutte. Maar dat betekent natuurlijk niet dat dit de bedoeling is.
Sophie Hermans bereidt zich voor op belangrijke periode

De knappe politica is momenteel bezig met het voorbereiden van haar campagne voor de komende verkiezingen. NU Mark Rutte is vertrokken is er opeens ruimte voor Sophie om hogerop te klimmen in de politieke boom. Zo zou ze zomaar volgend jaar de nieuwe minister-president van Nederland kunnen zijn. En dat is natuurlijk erg spannend nieuws. Sophie kan dit soort negatieve publiciteit er dus eigenlijk helemaal niet bij hebben. Maar goed, ze slaat zich er waarschijnlijk wel doorheen.
Sophie Hermans is het nieuwe gezicht van de VVD

De prachtige brunette is straks waarschijnlijk het nieuwe gezicht van de VVD. En als de VVD in de nieuwe verkiezingen straks weer de grootste is van alle partijen, dan kan het zomaar zijn dat Sophie de nieuwe minister-president is. En dat zou betekenen dat we eindelijk een vrouwelijke premier hebben. Nu is Sophie absoluut wel klaar voor die baan, maar het is afwachten of de Nederlandse kiezer dat ook vindt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!