Betrapt: deze foto bewijst dat Nicolette Kluijver het Biggetje in The Masked Singer is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De identiteit van het Biggetje in The Masked Singer was lange tijd een raadsel. Kijkers hadden al een vermoeden, maar deze foto bevestigt nu echt dat het Nicolette Kluijver is!

Inmiddels zijn er al heel wat identiteiten van verstopte BN’ers in de dierenkostuums bij The Masked Singer ontmaskerd. Zo was Daphne Deckers de Boekenwurm en deed Ron Brandsteder zich voor als de Viking. Het programma is nog lang niet afgelopen, want er moeten nog heel wat identiteiten achterhaald worden. Om het programma spannend te houden wordt het ons natuurlijk extra lastig gemaakt, maar wij zijn de makers weer eens te slim af geweest. Welke BN’er er in het kostuum van het Biggetje verstopt zit is nog niet bekend gemaakt, maar het is wel al heel duidelijk. Alle hints wijzen op Expeditie Robinson presentatrice Nicolette Kluijver. Niet alleen kunnen veel hints aan de Expeditie zelf gekoppeld worden, er is ook nog eens één foto die heel duidelijk maakt dat Nicolette Kluijver het Biggetje in The Masked Singer is…

Lees ook: Nicolette Kluijver toont schitterende achterkant op deze Expeditie Robinson foto

Het Biggetje in Masked Singer heeft zelfde stem als Nicolette Kluijver

Eigenlijk hoor je al gelijk dat het Biggetje geen ervaren zangeres is. Aan de eerste minuut van het optreden kun je al gelijk opmerken of de persoon in het kostuum wel of geen getrainde zanger is. Bij het Biggetje was overduidelijk te horen dat ze geen talent voor zingen heeft. Sterker nog, als je goed luistert hoor je gewoon de stem van Nicolette Kluijver. Die stem kennen veel Expeditie Robinson kijkers uit duizenden, want diezelfde klanken horen we wel vaker aanmoedigend schreeuwen op tv op de donderdag- en zondagavond. Nóg frappanter is de kenmerkende pose van Nicolette als ze langs de zijlijn staat te schreeuwen. Ze staat dan met de handen in haar zij; precies zoals het Biggetje uit The Masked Singer ook regelmatig op het podium staat!

Veel hints over Expeditie Robinson en Nicolette Kluijver

Nicolette is bij velen natuurlijk bekend door Expeditie Robinson. De presentatrice presenteert het programma al sinds 2014, en dat doet ze met heel veel passie! Helaas zorgt het programma er wel voor dat haar hints veel te makkelijk te raden zijn. Zo lag er namelijk een afritsbroek in de kleedkamer van het Biggetje. Hoewel we Nicolette nog niet in een afritsbroek hebben gezien, is het wel een kledingstuk dat helemaal bij Expeditie Robinson hoort. Bijna alle deelnemers van het programma nemen er een mee naar het eiland. Ook wordt over het Biggetje verteld dat ze haar vrije tijd op een zonnig eiland spendeert. Hoewel Nicolette natuurlijk aan het werk is tijdens de opnames van de Expeditie, klopt deze hint toch. Terwijl de Expeditie bezig is heeft de presentatrice niet altijd iets te doen. Zij zit op een bevolkt eiland in de buurt van waar de Expeditie plaatsvindt en gaat alleen voor de proeven en de eilandraad naar de onbewoonde eilanden. Als ze vrij is zit ze dus graag op een zonnig eiland in de buurt…

Nicolette Kluijver dierenvriend Biggetje in The Masked Singer

Op deze foto is Nicolette (het Biggetje) helemaal thuis op boerderij

Een tweede onderwerp wat erg kenmerkend voor Nicolette is, is haar liefde voor de boerderij en dieren. Net zoals het Biggetje hoort Nicolette Kluijver ook thuis op de boerderij. Dat heeft ze eigenlijk zelf al verklapt… Het Biggetje is een dierenvriend, is er ‘als de kippen bij’ en eet graag groenvoer. De foto hierboven bewijst al dat Nicolette het Biggetje is. Kippen zijn Nicolette haar lievelingsdieren, maar daarnaast ze is ook een grote dierenvriend. De presentatrice is ook nog eens vegetariër. Zo kunnen we nog even doorgaan met hints koppelen aan Nicolette Kluijver, maar het is nu wel duidelijk dat zij het Biggetje in The Masked Singer is. Oja, nog eentje dan: de foto hieronder laat ook zien hoe ze, net zoals een biggetje, maar al te graag in het stro rolt.

Nicolette Kluijver in stro Biggetje in The Masked Singer

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.

Foto: René van der Gijp geniet van ‘grensoverschrijdend’ momentje met Hélène Hendriks

René van der Gijp, oud-profvoetballer en voetbalanalist, heeft weer eens voor opschudding gezorgd. Deze keer in het populaire actualiteitenprogramma Vandaag Inside, waar hij co-host Hélène Hendriks trakteerde op een onvervalste smakkerd op de wang. Van der Gijp, bekend om zijn lak aan de 'woke' regeltjes, liet hiermee weer eens zien dat hij zich door niets of niemand de les laat lezen.