‘Beste Zangers’ Miss Montreal en Tabitha gaan binnenkort viral

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sinds het liedjesprogramma ‘Beste Zangers’ enorme hitlijst-successen voortbrengt is het dringen voor een plekje in de show. Wie meedoet gaat minimaal één keer viral. Binnenkort is het de beurt aan o.a. Miss Montreal en Tabita…

Wil je jezelf als artiest op de kaart zetten bij het grote publiek? Dan is Beste Zangers hét programma voor je. Onder andere Maan de Steenwinkel, Davina Michelle, Floor Jansen en Emma Heesters gebruikten het programma om definitief door te breken in Nederland. Geen wonder dat zangers en zangeressen in de rij staan om aan de coverparade van AVROTROS mee te doen. Komend seizoen, dat in september van start gaat, kunnen we gaan genieten van o.a. Tabitha en Miss Montreal.

Klik hier voor foto’s van Tabitha Foen-A-Foe

Miss Montreal in Beste Zangers

Miss Montreal is natuurlijk al een gevestigde naam in de Nederlandse Top40. Toch zal Sanne Hans (de echte naam van Miss Montreal) ook wel oren hebben naar miljoenen hits op Youtube, iTunes-successen en een enorme stijging in kaartverkoop. Zeker na de crisis komt een deelname aan Beste Zangers ontzettend goed uit. Maak je maar alvast op voor een aantal sterk gezongen covers door de blonde zangeres!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door SAY (VEGAN)🧀 MORE OFTEN 🌱 (@tabithamusik) op

Tabitha breekt door in Beste Zangers

Het ‘jonge talent’ van dit jaar is Tabitha. De zangeres timmert al een aantal jaar aan de weg, maar staat nog altijd (te) vaak als ‘ft. Tabitha’ in de titel van een nummer. Tijd voor een definitieve doorbraak dus! De beeldschone zangeres heeft namelijk een dijk van een stem, die ook zonder Ronnie Flex, Maan, Nielson of Kriss Kross Amsterdam gewoon goed tot z’n recht komt. Let op: iedereen en z’n moeder zal na komend seizoen fan van Tabitha zijn!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door SAY (VEGAN)🧀 MORE OFTEN 🌱 (@tabithamusik) op

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.