Beschonken Red Bull-teambaas Christian Horner laat zich volledig gaan in volle kroeg

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het lijkt er sterk op dat dit feestje uit de hand is gelopen. Op de beelden is namelijk duidelijk te zien dat Christian Horner te veel van het feestje aan het genieten was. 

Christian Horner laat een andere kant van zichzelf zien tijdens feestje in drukke kroeg

Het was een opmerkelijk gezicht: Christian Horner die uit volle borst aan het zingen was in een kroeg in Tokio. Het zou hierbij gaan om het nummer Wonderwall van Oasis. Op de beelden is ook te zien dat de Britse teambaas omringd werd door een aantal collega’s van Red Bull. Ook deze teamgenoten zongen vrolijk met Christian Horner mee. In het Instagram-bericht dat Christian Horner deelde, voegde hij de woorden “Wat een fantastisch team!” toe. Ook plaatste hij een icoontje van een troffee bij het bericht. Hiermee refereert de Brit dan ook naar de constructeurskampioenschap beker die hij met zijn team wist te winnen.

Red Bull Racing pakt constructeurstitel

Deze trofee verwijst naar het kampioenschap dat draait om de prestaties van de raceteams, in tegenstelling tot het coureurs kampioenschap, dat zich richt op individuele coureurs. In de Formule 1 verdienen teams punten op basis van de prestaties van hun coureurs in elke race. Deze punten worden toegekend aan beide coureurs van een team op basis van hun eindpositie in de race, en deze punten dragen bij aan het totale puntenaantal van het team in het constructeurskampioenschap. Het team dat gedurende een seizoen het meeste punten verzamelt, wordt uitgeroepen tot winnaar van het constructeurskampioenschap. Dat is nu dus Red Bull geworden.

Internationale media enthousiast over prestaties Max Verstappen

Na het behalen van de constructeurskampioenschap is er veel lof voor het raceteam van Red Bull Racing, maar ook voor Max Verstappen. Zo kwamen er ook veel positieve berichten vanuit het Franse blad ‘L’Equipe’: ‘De Nederlandser sloeg fenomenaal terug na het moeilijke weekend in Singapore. In het land van de rijzende zon was hij onaantastbaar en liet niets dan kruimels over voor de concurrentie. Ook de safety car-periode bracht hem niet van zijn stuk. Vervolgens werd hij nooit meer gezien door zijn achtervolgers. Red Bull gaf hem vleugels. Met slechts één auto won het Oostenrijkse team de zesde constructeurstitel uit de historie. Missie geslaagd’. Verder kreeg de Nederlandse coureur in de juryrapporten ook nog een 10 voor zijn weerzinwekkende optreden.

Max Verstappen krijgt ene na andere compliment binnen

Ook in Italië kan Max Verstappen rekenen op veel roem. Zo schrijf de Gazzetta dello Sport:’Deze auto is een raket’. Maar het besturen van een raket, vraag Sergio Perez maar, is geen kinderspel. Tenzij je Max Verstappen heet’. Met ‘deze auto is een raket’ refereert de Italiaanse krant naar een quote van de Nederlander. Verder schrijft het blad dat Max Verstappen al vanaf het eerste moment ongenaakbaar was, wat hij vervolgens bekroonde met een perfect weekend. ‘Super Max zette een stratosferische pole neer, domineerde in de race, zege nummer 48 uit zijn loopbaan, de 13e van 2023, en bezorgde zijn team het constructeurskampioenschap. Als kers op de taart pakte hij ook het bonuspunt voor de snelste raceronde. Het enige wat ontbrak was zijn eigen wereldtitel, maar die komt volgende race in Qatar’.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!