Beschamend: Famke Louise wordt stiekem gefilmd terwijl ze stevig aan het stofzuigen is (video)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De bekende Famke Louise blijkt stiekem gefilmd te worden wanneer ze thuis in kleine outfit aan het stofzuigen is!

Terwijl influencer Famke Louise aan het stofzuigen is wordt ze opeens stiekem gefilmd! Zo kunnen we veel van de brunette bekijken. Toch heeft ze het uiteindelijk door.

Famke Louise wordt in strak pakje gefilmd tijdens het stofzuigen

Onze bekende influencer Famke Louise heeft wel een hele geheime video met iedereen gedeeld! In de gedeelde video kunnen we zien dat Famke buiten staat en met een stofzuiger aan het schoonmaken is. Maar het lijkt wel alsof Famke geen idee heeft dat ze wordt gefilmd! Degene staat ergens vanaf boven op een balkon en zoomt in op haar grote achterwerk! Famke draagt dan ook alleen maar een strak setje wat ze alleen maar thuis zal dragen. Maar dan opeens draait de brunette zich om en heeft ze bijna degene die haar aan het filmen was gezien! Gelukkig is dit scenario natuurlijk allemaal al afgesproken en weet Famke echt wel wat er gaande is. In de caption zet Famke dan ook; ”Just a casual Wednesday cleaning the house” 

Bekijk hieronder een moment van de video en klik hier om zelf de video te bekijken!

Famke Louise wordt in strak pakje gefilmd tijdens het stofzuigen

Famke Louise kan je volgen op Instagram en Tiktok

Wil je nou meer zien van de mooie Famke Louise en haar dagelijkse leven? Neem dan een kijkje op haar Instagramaccount! Ze plaatst hier regelmatig foto’s van zichzelf als ze wat leuks aan het doen is. Ook zien we wel eens wat spannendere foto’s of video’s voorbij komen. Ook daarvan heeft ze een account gemaakt met allemaal dat soort beelden, dat kan je hier bekijken! Het is het zeker waard om tenminste even een kijkje te nemen!

Ook op Tiktok plaatst Famke Louise eens in de zoveel tijd exclusieve beelden die ze niet op haar Instagramkanaal zet. Daarom is het het ook zeker waard om een kijkje te nemen op haar Tiktok account!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle. 

Spannendste tv-strijd ooit is eindelijk losgebarsten: De Slimste Mens is in groot gevaar

Zelden was het zó close tussen twee zéér goed bekeken tv-programma's. Toch moeten de makers van de Slimste Mens zich zorgen gaan maken...