Bella Hadid heeft een gulden snede

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bella Hadid gulden snede

Hou maar op met discussiëren. Bella Hadid is de mooiste vrouw ter wereld. Althans als je een of andere chirurg mag geloven. Hij gebruikte daarbij oude Griekse wiskunde en computermodellen om dat uit te rekenen. En dan is het waar.

Oude Griekse wiskunde

Chirurg Julian de Silva gebruikte computer mapping technieken en combineerde dat met de gulden snede om te bepalen dat Bella’s gelaat de mooiste is. Per De Silva’s modellen zijn de ogen, wenkbrauwen, neus, lippen, kin, kaak en gezichtsvorm van Hadid de meest ideale dimensies voor schoonheid. Volgens hem is haar gezicht 94,35% nauwkeurig voor de gulden snede. ‘Wat is de gulden snede?’ Hoor ik je vragen. Nou, dat is een wiskundige formule die een ‘intrinsieke schoonheid’ bezit en dat is natuurlijk ook toe te passen op de mensheid. Dus is je gezicht symmetrisch volgens de wetten van deze eeuwenoude Griekse wiskunde, dan ben je aantrekkelijk. Wiskunde liegt immers niet. Nu dokter Da Silva dit zo belangeloos uitgerekend heeft, zullen er wel deuren voor haar geopend worden. Hiervoor had niemand namelijk door hoe knap ze was.

Best of the rest

Hadid staat overigens niet alleen. Dicht achter haar bevindt zich Beyoncé met een score van 92,4% perfectie. Amber Heard volgde als derde, Ariana Grande kwam vierde en Taylor Swift was vijfde. Deze dames kunnen rustig slapen nu hun schoonheid wiskundig is uitgerekend.

Uit goed hout gesneden

Overigens ging de chirurg alleen uit van het gezicht van deze dames. Andere lichaamsdelen hebben vast meer een hands on benadering nodig. Wij melden ons dan in ieder geval aan als vrijwilliger. Zo kunnen wij zelf bepalen of Bella Hadid wel een gulden snede heeft.

Rainbow Brite 80S GIF - Find & Share on GIPHY

Laatste nieuws

Gretige Nina Warink blaast volgers omver met fotoshoot in ondergoed

Uit de fotoshoot met Hunkemöller zijn prachtige plaatjes gerold waar je mond echt open van gaat staan! Nina Warrink verrast ons enorm!

Foto: Jade Anna laat rits openscheuren met lekkere positie

De kleding van Jade Anna houdt het niet meer vol wanneer ze diep door haar knieën zakt... Als dat maar goed gaat!

Foto: Roxeanne Hazes draagt helemaal niks onder open, leren jasje

Zangeres Roxeanne Hazes viert een speciale mijlpaal met een speciale foto... Haar volgers slaan spontaan achterover van het verleidelijke kiekje dat ze plaatst op haar sociale media.

Gerelateerde berichten