Bekijk hier de zieke laatste trailer van It: Chapter Two

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
It Chapter Two horror clown

Ooit van Coulrofobie gehoord? Het klinkt als een enge ziekte, maar in de praktijk heb je er weinig last van. Tenzij je van plan bent naar IT: Chapter Two te gaan!

Bang voor clowns

Het betekent: ziekelijke angst voor clowns. Komt vaker voor dan je denkt, alleen weet je misschien niet eens dat je het hebt. De laatste trailer voor het tweede en afsluitende deel in de IT-reboot is een mooie graadmeter. Kom je deze 2,5 minuut zonder problemen door? Dan kan je in september met een ‘gerust’ hart naar de bios. Verwacht echter niet zonder kleerscheuren uit deze film te stappen: er schijnen nóg meer creepy momenten en bloederige ranzigheden in deze film te zitten dan in het eerste deel. Mensen met een zwakke maag kunnen misschien beter thuisblijven!

Hebben we je nog steeds niet afgeschrikt? Bereid je dan maar vast voor op een ouderwets avondje horror. Zoiets wil je natuurlijk niet alleen beleven. Neem dus je meest moedige vrienden mee. Of je meisje natuurlijk. Kan je lachen. En vervolgens een nachtje (of twee) op de bank slapen…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!