Bekijk hier de zieke laatste trailer van It: Chapter Two

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
It Chapter Two horror clown

Ooit van Coulrofobie gehoord? Het klinkt als een enge ziekte, maar in de praktijk heb je er weinig last van. Tenzij je van plan bent naar IT: Chapter Two te gaan!

Bang voor clowns

Het betekent: ziekelijke angst voor clowns. Komt vaker voor dan je denkt, alleen weet je misschien niet eens dat je het hebt. De laatste trailer voor het tweede en afsluitende deel in de IT-reboot is een mooie graadmeter. Kom je deze 2,5 minuut zonder problemen door? Dan kan je in september met een ‘gerust’ hart naar de bios. Verwacht echter niet zonder kleerscheuren uit deze film te stappen: er schijnen nóg meer creepy momenten en bloederige ranzigheden in deze film te zitten dan in het eerste deel. Mensen met een zwakke maag kunnen misschien beter thuisblijven!

Hebben we je nog steeds niet afgeschrikt? Bereid je dan maar vast voor op een ouderwets avondje horror. Zoiets wil je natuurlijk niet alleen beleven. Neem dus je meest moedige vrienden mee. Of je meisje natuurlijk. Kan je lachen. En vervolgens een nachtje (of twee) op de bank slapen…

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!

Gerelateerde berichten