Bekijk hier de zieke laatste trailer van It: Chapter Two

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
It Chapter Two horror clown

Ooit van Coulrofobie gehoord? Het klinkt als een enge ziekte, maar in de praktijk heb je er weinig last van. Tenzij je van plan bent naar IT: Chapter Two te gaan!

Bang voor clowns

Het betekent: ziekelijke angst voor clowns. Komt vaker voor dan je denkt, alleen weet je misschien niet eens dat je het hebt. De laatste trailer voor het tweede en afsluitende deel in de IT-reboot is een mooie graadmeter. Kom je deze 2,5 minuut zonder problemen door? Dan kan je in september met een ‘gerust’ hart naar de bios. Verwacht echter niet zonder kleerscheuren uit deze film te stappen: er schijnen nóg meer creepy momenten en bloederige ranzigheden in deze film te zitten dan in het eerste deel. Mensen met een zwakke maag kunnen misschien beter thuisblijven!

Hebben we je nog steeds niet afgeschrikt? Bereid je dan maar vast voor op een ouderwets avondje horror. Zoiets wil je natuurlijk niet alleen beleven. Neem dus je meest moedige vrienden mee. Of je meisje natuurlijk. Kan je lachen. En vervolgens een nachtje (of twee) op de bank slapen…

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax drinkt tot in late uurtjes met blonde collega

Dionne Stax is weer aan de slag voor het programma Droomhuis Gezocht. En daarvoor maakt Dionne het wel heel erg bont. 

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Gerelateerde berichten