Bekijk hier de zieke laatste trailer van It: Chapter Two

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
It Chapter Two horror clown

Ooit van Coulrofobie gehoord? Het klinkt als een enge ziekte, maar in de praktijk heb je er weinig last van. Tenzij je van plan bent naar IT: Chapter Two te gaan!

Bang voor clowns

Het betekent: ziekelijke angst voor clowns. Komt vaker voor dan je denkt, alleen weet je misschien niet eens dat je het hebt. De laatste trailer voor het tweede en afsluitende deel in de IT-reboot is een mooie graadmeter. Kom je deze 2,5 minuut zonder problemen door? Dan kan je in september met een ‘gerust’ hart naar de bios. Verwacht echter niet zonder kleerscheuren uit deze film te stappen: er schijnen nóg meer creepy momenten en bloederige ranzigheden in deze film te zitten dan in het eerste deel. Mensen met een zwakke maag kunnen misschien beter thuisblijven!

Hebben we je nog steeds niet afgeschrikt? Bereid je dan maar vast voor op een ouderwets avondje horror. Zoiets wil je natuurlijk niet alleen beleven. Neem dus je meest moedige vrienden mee. Of je meisje natuurlijk. Kan je lachen. En vervolgens een nachtje (of twee) op de bank slapen…

Laatste nieuws

Hoe is het nu met actrice Georgina Verbaan?

Iedereen was vroeger helemaal verliefd op Georgina Verbaan. De knappe brunette stal ieders hart. Maar wat doet Georgina nu allemaal?

Foto: Het rokje van Jada Borsato glijdt zo van haar heupen af

Jada Borsato heeft een prachtige nieuwe foto gedeeld met haar volgers en die smullen daar natuurlijk enorm van.

Foto: Oranjezomer-presentatrice Hélène Hendriks bedankt kijker met haar tong

De aantrekkelijke presentatrice Hélène Hendriks bedankt het publiek van Vandaag Inside met een heerlijke tong-foto.