Bekijk hier de zieke laatste trailer van It: Chapter Two

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
It Chapter Two horror clown

Ooit van Coulrofobie gehoord? Het klinkt als een enge ziekte, maar in de praktijk heb je er weinig last van. Tenzij je van plan bent naar IT: Chapter Two te gaan!

Bang voor clowns

Het betekent: ziekelijke angst voor clowns. Komt vaker voor dan je denkt, alleen weet je misschien niet eens dat je het hebt. De laatste trailer voor het tweede en afsluitende deel in de IT-reboot is een mooie graadmeter. Kom je deze 2,5 minuut zonder problemen door? Dan kan je in september met een ‘gerust’ hart naar de bios. Verwacht echter niet zonder kleerscheuren uit deze film te stappen: er schijnen nóg meer creepy momenten en bloederige ranzigheden in deze film te zitten dan in het eerste deel. Mensen met een zwakke maag kunnen misschien beter thuisblijven!

Hebben we je nog steeds niet afgeschrikt? Bereid je dan maar vast voor op een ouderwets avondje horror. Zoiets wil je natuurlijk niet alleen beleven. Neem dus je meest moedige vrienden mee. Of je meisje natuurlijk. Kan je lachen. En vervolgens een nachtje (of twee) op de bank slapen…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!