Netflix: de ‘echte’ Jack Sparrow in trailer The Lost Pirate Kingdom

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nu Pirates of the Caribbean Johnny Depp definitief de plank heeft laten lopen, zal je op een andere manier aan je piraten trekken moeten komen. Wie neemt dat speciale plekje over van captain Jack Sparrow in entertainment? De nieuwe Netflix serie The Lost Pirate Kingdom lijkt dat gat te gaan vullen. Deze harde piratenhit valt binnenkort te streamen.

Arrrrghh Maties. Grijp je bottle of Rum, snoer je papegaai de snavel, doe je ooglapje af en ga er maar eens goed voor zitten. Van gigantische gevechten op open zee en kanonskogels die om je oren vliegen tot intrige, sluwe plannen en achterbaks verraad. Dat heeft Netflix voor je in petto met hun nieuwe documentaire serie The Lost Pirate Kingdom.

Lees ook: De trailer van bloedstollende Sky Rojo

Een documentaireserie bomvol actie

De serie is een mix tussen documentaire en nagespeelde fragmenten, waardoor je niet alleen kan genieten van brute zwaardgevechten, maar tegelijkertijd ook nog het een en ander leert over de echte Jack Sparrows van de wereld. De echte Pirates of the Caribbean die met geweld de rijkdommen van de wereld plunderden en een verrassend egalitaire republiek vormden. Interessante verhalen van geschiedenisexperts worden afgewisseld met scenes vol actie en geweld. Dat klinkt supervet! Savvy?

Pirates of the caribbean Gif

Van Davy Jones tot Blackbeard, alle verhalen van beroemde en beruchte piraten komen aan bod in The Lost Pirate Kingdom. We volgen het leven van een aantal van de meest beruchte zeewaardige schurken die ooit geleefd hebben. Het echte leven van deze bekende piraten was namelijk soms nog bizarder dan je denkt. Kijkers kunnen trouwens een grote hoeveelheid geweld en grof taalgebruik verwachten, wat helemaal past bij het beeld van stoere piraten. Kijk dan ook snel de brute trailer!

Sir David Attenborraaarrrrrgghh

je zou misschien verwachten dat Keith Richards de documentairereeks van een stem zou voorzien vanwege zijn rol in de Pirates of the Caribbean films, maar de voice-over ligt in handen van een andere levende legende. Niemand minder dan Sir David Attenborough, koning der natuurdocumentaires, mag de aansprekende verhalen van ’s werelds grootste piraten tot leven brengen.

Bommen en Granaten

Duizend bommen en granaten! Dat niet alle piraten lieverdjes waren is nauwelijks een geheim te noemen, maar dat sommige onder hen praktisch psychopaat genoemd konden worden zal toch als een kleine verassing komen. De meest beruchte kapiteins waren vaak nog gekker dan de verhalen die over hen bestaan. Charles Vane bijvoorbeeld, die zijn crew behandelde met een ongekende brutaliteit. Ook vrouwelijke piraten zoals de sluwe Anne Bonny komen aan bod.

Pirates of the caribbean gif

De eerste helft van de trailer voor The Lost Pirate Kingdom probeert het beeld hoog te houden van een geloofwaardige documentaire, met verschillende experts en academici die opduiken om de geschiedenis uit te leggen achter de echte Pirates of the Caribbean. Maar de tweede helft van de trailer zit vol nagespeelde scenes en meedogenloze actie waarmee je bijna denkt dat je naar een blockbuster actiefilm aan het kijken bent. Daarmee wordt The Lost Pirate Kingdom een serie die je volledig van je stoel blaast met zijn kanonskogels.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Bertrie Wierenga duwt haar eigen klaprozen flink tegen elkaar aan in zomers jurkje

Bertrie Wierenga weet haar grote troeven helemaal tegen elkaar aan te persen terwijl ze omringd is door bloemen en een zomers jurkje draagt!

Emma Heesters drukt in auto op knopje en krijgt hem zo omhoog (video!)

Emma Heesters drukt op haar knopje in de auto en zorgt hiermee voor flink wat beweging. Ze schrikt er zelfs een beetje van. 

EK Voetbal: Matthijs de Ligt hoopt dat hij na wedstrijden even langs mag wippen bij vrouw Annekee

Matthijs de Ligt en Annekee Molenaar zijn pas net getrouwd. Nu moet Matthijs meteen naar Duitsland voor het EK, maar hij hoopt wel even langs te mogen wippen bij zijn vrouw.