Beeldschone Kimberly Klaver laat alles van zichzelf zien in piepklein pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Kimberley Klaver laat veel van zichzelf zien. Eigenlijk net iets té veel, haar mannelijke volgers vinden dit natuurlijk niet erg!

Kimberley Klaver heeft een gezellig feestje gehad en laat haar volgers ook lekker meegenieten van haar prachtige outfit. Kimberley had namelijk een wel héél strak jurkje aan die zelfs ook nog een beetje doorschijnt. De mannen worden helemaal wild en laten massaal reacties achter over de outfit van de prachtige Kimberley. Ze deelt twee heerlijke foto’s van de voor en -achterkant. Haar achterzijde ziet er prachtig uit in de jurk en ook haar pluspunten zijn goed te bewonderen. Daarnaast zien we op de foto van de voorkant zelfs ook nog dat ze het een beetje koud heeft! Puur genieten dus. Bekijk de foto van de voorkant hieronder en de foto van de achterkant door hier te klikken.

Kimberley Klaver jurk

Kimberley maakt haar mannelijke volgers gek

De mannelijke volgers van Kimberley Klaver kunnen zich niet inhouden en laten zich duidelijk horen. Ze laten massaal berichten achter over hoe goed ze er wel niet uitziet. We hebben de leukste reacties eruit gehaald voor jullie: ”Wat een schitterende jurk en wat een figuur, wat ben je toch beeldschoon.”, ”Wat zie je er heerlijk uit Kimberley mooie dame.”, ”lekker ding mooi strak jurkje.”, ”Daar zijn ze weer.” 

Meer zien van Kimberley Klaver doe je op haar Instagram

Kan jij nou nog steeds geen genoegen krijgen van Kimberley Klaver? Dat snappen wij wel na deze prachtige foto’s van de knappe actrice. Bekijk haar Instagrampagina om al haar foto’s even rustig te bewonderen. De knappe blondine plaatst wel vaker heerlijke foto’s van zichzelf in strakke jurkjes en andere mooie outfits. Ze weet precies wat haar volgers willen en geeft ze dat ook regelmatig. Daarnaast geeft ze je zo nu en dan ook nog eens kijkje in haar privéleven en houdt ze je op de hoogte van haar werk als schrijfster. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle.