Beeldschone Ilse van Esch knalt aan alle kanten uit haar veel te strakke voetbaltenue (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Voetbalster Ilse van Esch is enorm populair op het internet aan het worden. Behalve haar voetbaltalent heeft Ilse twee enorme andere wapenfeiten in huis waar ze haar volgers wild mee maakt…

In het Brabantse Oirschot woont de knappe Ilse van Esch. Ze speelt momenteel voor de vrouwen van FC Eindhoven, dat uitkomt op het tweede niveau in Nederland. Ilse speelt dus niet bepaald bij een hoogvlieger. Hoe komt het nu dat zij zo enorm veel volgers heeft? Zodra je een foto van de blondine ziet, is dit meteen duidelijk. Ze heeft namelijk twee flinke porties baltechniek in huis!

Ilse van Esch laat enorme talenten zien

Als content creator maakt Ilse van Esch momenteel grote stappen. Ze haalt steeds meer samenwerkingen binnen en komt daardoor op hele mooie plekken. Het netwerk van de blondine bestaat voornamelijk uit Nederlanders. Al lijkt het erop dat ze ook steeds meer buitenlandse volgers krijgt op haar Instagram. Maar hoe komt het dat ze zo populair is geworden? De 24-jarige Brabantse genoot op jonge leeftijd al een hoop volgers. Dit komt door haar prachtige verschijning. Ze gaat graag zonder al te veel kleren op de foto en maakt hiermee haar volgers helemaal wild. Ilse heeft enorme wapenfeiten en een stevige achterbumper, die ze graag in de strijd gooit. Dit in combinatie met een strak voetbaltenue levert prachtige content op.

Ilse van Esch is te zien bij Champions League wedstrijden

Wie Ilse van Esch volgt, weet dat ze te gast was bij een aantal Champions League wedstrijden. Via één van haar partners, OPPO Nederland, kreeg ze tickets voor onder andere PSV-BVB. Ilse is groot PSV fan en voor haar was dat een geweldige avond. Samen met haar enorme kanonnen heeft een aantal mooie plaatjes kunnen schieten deze avond.

Meer zien van Ilse van Esch doe je op Instagram

Ben je benieuwd naar alle plaatjes en content van Ilse? Ze plaatst een hoop voetbalcontent en de meest prachtige vakantiekiekjes. Wees niet beroerd om een kijkje te nemen op haar Instagramaccount.  

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.