Amber Brantsen scoort bij Viaplay-kijker met opvallend topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amber Brantsen is een zeldzaam gezicht in de racewereld: een vrouwelijke, gepassioneerde presentatrice. Haar charmante glimlach is tot heden niet voldoende geweest om F1-fans positief over Viaplay te doen spreken. Nu probeert ze het met opvallende kledingkeuzes!

Liefhebbers van de Formule 1 zijn bijna net zo dol op hun favoriete sport als ze zijn op het afkraken van Viaplay. De comments van voor- en nabesprekingen staan altijd vol met pittige kritiek: “Wat een debielen die verslaggevers”, “Gelukkig is er ook nog een Ziggo voorbespreking”. Ook presentatrice Amber Brantsen ontvangt wisselende feedback. Gelukkig weet de brunette precies wat ze moet doen om die kriticasters van repliek te voorzien!

Amber Brantsen snapt de ballen van Viaplay-commentaar

Toen de 33-jarige Amber Brantsen de overstap van NOS naar Viaplay maakte waren doorgewinterde F1-fans nog voorzichtig positief: “Een vrouwelijke presentatrice in de studio is zeker heel fijn”. Maar een paar uitzendingen later was de ommekeer duidelijk zichtbaar. Twitter, ieders favoriete platform voor zeuren en klagen, werd overspoeld met negatieve feedback: “Ik kan er moeilijk aan wennen, de ondeskundige opmerkingen van Amber Brantsen” “Missen we niks aan, dat gegiechel” “(…) Dan heb je in de studio niks anders te zoeken dan de uitgang”. Amber Brantsen lijkt er de ballen van te snappen en de kijkers staan op ploffen. Naast haar kennis over Formule 1 wordt Amber ook persoonlijk aangevallen. Haar uiterlijk, kledingstijl en manier van vragen stellen staan constant onder vuur.

Met haar lange carrière in de televisie-branche waren de verwachtingen hoog en ook Amber probeert zich volledig te richten op het bieden van een goede kijkervaring. “We werken voor het publiek om hen de beste ervaring te bieden”, zegt Amber in een interview met RTL Boulevard.

Ook positieve feedback voor Amber Brantsen

De passie en charme die Amber Brantsen meeneemt gaat zeker ook niet allemaal ongewaardeerd: “Uitstekende presentatrice” “Amber Brantsen doet het verassend goed als presentatrice, echt heel leuk!”. De meningen zijn erg verdeeld, maar gelukkig blijft er één ding constant: hoe dan ook, Viaplay wordt volledig afgekraakt. Op de vraag wat er mis ging tijdens Max zijn kwalificatie had één memorabele reactie een duidelijk antwoord: “Het commentaar van Viaplay”. Als de liefde voor Amber er is, hebben ze het op de overige presentatoren gemunt: “Kvin het wel zielig en ook sneu voor Amber Brantsen …. Temidden van zo’n saai en infantiel zootje commentatoren” “Wat een gekleuter weer”. Amber haar enthousiasme wordt door deze kijkers enorm gewaardeerd: “Amber Brantsen kan het beter alleen doen”.
Hoe dan ook, Amber lijkt de feedback goed mee te nemen, zowel in haar commentaar op de televisie als in haar kledingstijl. Ze blijft positief, vrolijk en ziet er bovendien altijd sprankelend uit tijdens de uitzendingen van Viaplay. Die vastberadenheid wordt gelukkig beloond. De reacties op een recente post van Amber’s styliste laten zeker een stijgende lijn zien qua commentaar van de kijker. Het rode topje dat ze tijdend de GP van Jeddah droeg viel enorm op. Sommige kijkers waren razend enthousiast: “Awesome! Staat je mooi!” “Wat een genot om zoiets moois te zien”.

Amber Brantsen houdt haar hoofd koel

Of de kritiek nou positief of negatief is, Amber Brantsen laat het allemaal rustig van haar afglijden. De presentatrice mengt zich niet in de discussie en blijft ondanks alles lekker haar ding doen. De kritiek doet haar zelfs goed: “We gaan er alleen maar harder van werken”, doch Amber in haar interview met RTL Boulevard. In de kritiek die Amber ontvangt valt je af te vragen tot in hoeverre dit nog over de sport gaat. De meningen over haar F1-kennis lijken mijlenver uiteenlopen, maar over haar kennis van de televisiewereld geen twijfel. Klagen over Viaplay en alles eromheen zal altijd een trend blijven, en gelukkig kan Amber daar het hoofd helemaal koel in houden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hélène Hendriks zegt ‘nee’ tegen badscène in bizarre kleedkamervideo

Op de vraag of Hélène Hendriks even in bad wil gaan liggen heeft de presentatrice een heel duidelijk antwoord. 

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto.