BEELD: Milou van Boer Zoekt Vrouw geniet intens van winterweekend

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Milou, bekend van BZV, heeft een heerlijk weekend achter de rug. Ze ging terug naar Duitsland, waar nóg meer sneeuw op haar lag te wachten. Wist je dat Milou ook op gladde ondergrond zeer soepeltjes beweegt?

Milou Rietjens van Boer Zoekt Vrouw geniet ontzettend van een pak sneeuw. Terwijl wij in Nederland al blij waren met twee uurtjes winterpret, zat Milou alweer thuis in Frankfurt, waar de straten en daken veel vaker wit kleuren. Toch vindt de blondine het steeds weer speciaal. Zou dat te maken hebben met hoe haar liefdesavontuur in Boer Zoekt Vrouw begon? Niet per se, ook vóór BZV had Milou namelijk al een goede verstandhouding met sneeuw. Ooit iemand ondanks slipgevaar zó soepel zien bewegen?

Lees ook: Milou in slechts een handdoekje: ‘Is it too much?’

Milou van BZV tankt bij in de sneeuw

Milou van Boer Zoekt Vrouw is weer thuis, deze keer écht. Ze zet haar vrijgezelle bestaan voort in de stad waar ze al jaren woonde: Frankfurt. Daar werd afgelopen weekend, net als in Nederland, met volle teugen van de sneeuw genoten. Milou trok de deur achter zich dicht voor een lange, verfrissende wandeling door haar stad. Dat werkt in haar geval inspirerend. Ze kwam terug met ‘volle energie en nieuwe ideeën.’ Kunnen we binnenkort weer een briljante Instagrampost van de blondine verwachten?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@miloumartina)

Milou gooit heupen los ondanks slipgevaar

Die goede verstandhouding met winterweer is niet iets van het afgelopen jaar. Welnee, Milou en sneeuw was al véél langer een gouden combinatie. We weten allemaal dat ze goed kan dansen – haar Instagrampagina staat immers vol met zwoele dansfilmpjes – maar had je deze al gezien? Milou gooit haar heupen los mét slipgevaar. Het lijkt erop dat deze vrouw geboren is voor de vrieskou!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@miloumartina)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit zijn de meest likbare outfits van Koningin Máxima

Koningin Maxima heeft vele prachtige outfits. Ze zijn alleen wel wat bijzonder. Ze lijken allemaal namelijk op ijsjes. 

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!