Bedroevend: Hélène Hendriks verdient een cursus voor betere Instagram foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is eigenlijk een klein beetje zielig, de Instagram pagina van Hélène Hendriks. Je zou verwachten dat een vrouw zoals zij betere foto’s kan maken. 

Hélène Hendriks verschijnt zeer regelmatig voor een camera. Als ze niet een nieuw programma presenteert, dan doet ze wel een fotoshoot of wil een fan met haar een selfie nemen. Je zou verwachten dat iemand die zo veel in de buurt is van camera’s wel wat opsteekt van het gebruik ervan. Niks blijkt minder waar. Hélène bakt er namelijk online helemaal niks van. Ze plaatst bijna nooit iets en de foto’s die ze neemt zijn ook niet super spannend te noemen. Zo groeit ze natuurlijk nooit uit tot de grootste ster van het land. Dus moet er snel wat gebeuren. Tijd voor Hélène dus om een cursus foto’s maken te nemen.

Lees ook: Foto: Helene Hendriks wordt volledig verkeerd begrepen na optreden VI Vandaag

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELENE. (@helenehendriks1)

Meer foto’s in avontuurlijke dierenprinten

Als eerste tip zou Hélène moeten proberen om meer foto’s te maken in leuke en spannende dierenprintjes. Die doen het namelijk hartstikke leuk op de foto. Al helemaal als Hélène er ook nog eens een beetje verleidelijk bij weet te poseren. Dan kan er eigenlijk nog maar weinig mis gaan. Hélène zou dus veel meer moeten poseren met dit soort avontuurlijke printjes als ze nog populairder zou willen worden. En dat moet wel, want als je populair bent op social media, dan ben je gelijk een stuk interessanter om in een televisie programma te hebben. Meer foto’s op Instagram kan dus leiden tot meer en betere klussen.

Een foto van Hélène in actie doet het altijd goed

Hélène aan het werk levert ook altijd een spannende foto op waar haar volgers van smullen. Daar zou de beeldschone blondine ook nog wat mee kunnen doen om beter zichtbaar te worden op Instagram. Mensen nemen graag een kijkje in het leven van Hélène. Door meer foto’s te maken achter de schermen, krijgen ze precies dat intieme beeld wat ze graag willen zien. Zo lijkt het net alsof de volgers van Hélène, heel dicht bij haar staan. En dat zou er voor kunnen zorgen dat de populariteit van de blonde presentatrice nog wel eens flink omhoog zou kunnen schieten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELENE. (@helenehendriks1)

Een foto uit de oude doos

Ook werkt het heel goed om oudere foto’s van jezelf te delen. Bijvoorbeeld een oude sportfoto. Hélène deelt een oude foto van zichzelf tijdens haar hockey dagen en die wordt hartstikke goed ontvangen. Het zou dus lonen voor Hélène om meer van dat soort foto’s te delen, omdat ze daar uiteindelijk meer aan heeft dan de paar willekeurige foto’s die momenteel op haar pagina staan. Hélène is daarbij leuk en knap genoeg om hele mooie foto’s van zichzelf te kunnen maken. Het is dus eigenlijk zonde dat dit zo weinig gebeurt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELENE. (@helenehendriks1)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.

Deze blondine is eerste vrouw sinds 5 jaar in F1-auto: “Ze moet Lance Stroll vervangen”

De eerste vrouw sinds vijf jaar die plaats mocht nemen in een Formule 1-auto? Dat moet natuurlijk even uitgebreid gevierd worden. 

Bizar: GTST-acteur beschoten met spijkerpistool en ontvoerd

Er is weer eens iets bijzonders gebeurd in medialand. Een acteur van GTST is namelijk flink toegetakeld met een spijkerpistool!