5 kerstklassiekers die niet fout kunnen gaan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De december feestmaand is in volle gang en langzamerhand komt het kerstdiner dichterbij. Voor sommigen is dat gesneden koek, maar veel mensen zien er ook als een berg tegenop. Zonde, want is oprecht nergens voor nodig. Je kunt namelijk grote stappen zetten en snel thuis zijn. Want je koopt tegenwoordig de mooiste gerechten kant-en-klaar. En zelf met de eer strijken! Hier een paar suggesties… Graag gedaan!

Gevulde Kerstkalkoen
Ben je met een gezelschap en wil je indruk maken? Dan is een gevulde kerstkalkoen natuurlijk een top idee. Hoe feestelijk wil je het immers hebben? Bij The Butchery bestel je een kalkoen van een rustiek ras uit Frankrijk, waarbij het karkas al is verwijderd en de vulling er al in zit. Je krijgt de kalkoen bovendien met braadzak en kernthermometer aangeleverd, dus als je je aan de instructies houdt kán dit feestelijke gerecht niet mislukken. En als je nog steeds de zenuwen krijgt van zo’n grote vogel, kun je altijd nog even de 2 minuten durende video bekijken die je op de website vindt. Dan ben je vast en zeker overtuigd!

Overtuigd? Met de code mannenzaken krijg je 5% korting op je hele bestelling! Wel een tip: wacht niet te lang met bestellen, want het is gekkenhuis en voor je het weet, vis je achter het net. Zou jammer zijn!

kalkoen

Honey Glazed Partyham
Nog zo’n klassieker: een feestelijke ham uit de oven. Eveneens kant-en-klaar, dus als je zelf voor de bijgerechten zorgt, is het 100% scoren. Bij the Butchery hebben ze een honey glazed partyham van het 3*** Beter Leven ras LIVAR en die schuif je zo de oven in. Kind kan de was doen! Wel even op tijd bestellen, want hebben = houden en hier is een run op.

Gourmet
Oké, voor sommige mensen is dit horror, maar gezinnen met kleine kinderen kunnen er vaak niet onderuit. Dan kun je maar beter zorgen dat je iets lekkers in die kleine pannetjes doet. Je hebt gourmetschotels en gourmetschotels immers. Een do-it-yourself Teppenyaki schotel met A5 Wagyu en eendenborst, is immers heel wat anders dan droge kiplapjes en burgertjes. En ook dáár zit veel verschil in. Gourmet van goede kwaliteit is gewoon echt lekker en als je hem ook nog aanvult met bijvoorbeeld mini Wagyu burgertjes dan neem je dat geklungel met die pannetjes maar gewoon voor lief…

Beef Wellington
Als iets feestelijk is, dan is het wel Beef Wellington. Een prachtig gerecht van Ossenhaas met paddenstoeltjes in parmaham en bladerdeeg. Man! Maar… niet eenvoudig om te maken. Komt allemaal best precies namelijk. Maar we’ve got you covered! The Butchery heeft namelijk kant-en-klare Wellingtons en die zijn waanzinnig lekker! Dikke aanrader dus.

Rollade
Een rollade braden voor een gezelschap is óók altijd een goed idee. Het geurt lekker door het hele huis, is waanzinnig lekker en je hebt ze in alle soorten en maten. Zo heb je rollades gevuld met carpaccio bijvoorbeeld. Hoe feestelijk is dat? Of een mooie procureurrollade! Ook fantastisch. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt en met een goede braadpan en kernthermometer kan er weinig misgaan!

Wil je het jezelf  dus makkelijk maken? Met de code mannenzaken, krijg je 5% korting op je hele bestelling! Je kunt zelf je leverdag kiezen, dus wacht vooral niet te lang met bestellen, want je vlees kan zo de vriezer in en je kerstmenu veilig stellen is nooit verkeerd natuurlijk!

www.butchery.nl

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!

Suzanne Schulting knalt aan alle kanten uit haar nieuwe nauwsluitende Jumbo-pakje

Suzanne Schulting schaatst sinds kort bij een nieuwe ploeg en moet natuurlijk even haar nieuwe outfit laten zien aan haar fans. Bekijk het nu!