Battle of the Babes: Mikky Kiemeney v.s AnneKee Molenaar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Beide zijn het prachtige voetbalvrouwen mét een eigen carrière: Mikky Kiemeney en AnneKee Molenaar. Welke van deze twee blondines zie jij het graagst langs de zijlijn staan?[poll id=”42″]

Mikky Kiemeney (22)

Mikky Kiemeney
Mikkie Kiemeney is de vriendin van FC Barcelona-speler Frenkie de Jong. De blondine is van origine zelf tophockeyster, maar liet haar sportcarrière varen voor haar vriend.

AnneKee Molenaar (20)

AnneKee Molenaar
Net als Mikky heeft ook AnneKee Molenaar een profvoetballer als vriend. In AnneKee’s geval gaat het om Juventus-speler Matthijs de Ligt

Carrière

ster 4 
Net als vriendlief Frenkie heeft Mikky Kiemeney een voorliefde voor sport. De blondine speelde dan ook ooit bij hockeyclub FC Den Bosch. Vandaag de dag zit de samen met Frenkie in Barcelona en heeft ze haar eigen kledinglijn.
ster 4
AnneKee Molenaar woont samen met topverdediger Matthijs de ligt in Italië. Naast ‘de vriendin van’ is AnneKee ook een succesvol model en heeft ze al heel wat shoots met bekende internationale merken op haar naam staan.

Partner

ster 4 
Mikky Kiemeney leerde haar vriend, Frenkie de Jong, kennen op de middelbare school in Tilburg. De twee zaten namelijk allebei op een middelbare school voor topsporters. In hun jongere jaren zijn de twee ooit een halfjaartje uit elkaar geweest. Dit heeft het koppel volgens Mikky zelf echter alleen maar sterker gemaakt.
ster 4
In tegenstelling tot Mikky en Frenkie, zijn AnneKee en Matthijs ‘pas’ ruim een jaar aan het daten. De dochter van oud-Ajacied, Keje Molenaar, lijken elkaar echter helemaal gevonden te hebben.

Publieke opinie

Mikky Kiemeney staat bij de meesten bekend als dat vrolijke, lieve meisje. En, als we haar interviews mogen geloven is ze dat ook!
ster 3
AnneKee lijkt wat serieuzer in het leven te staan. Althans, dat baseren we op haar collectie ‘serieuze’ gezichten op Instagram. Maar, wie weet: schijn bedriegt.

Forumpagina

ster 3
Mikky Kiemeney’s forumpagina is kort maar krachtig. Er zijn wat kiekjes van fotoshoots te vinden, die zeker even het bekijken waard zijn!
ster 3
Net als het forumtopic van Mikky, is ook die van AnneKee klein, maar fijn. Voor deze blondine geldt dan ook hetzelfde advies: even kijken dus.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!