Battle of the Babes: Mikky Kiemeney v.s AnneKee Molenaar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Beide zijn het prachtige voetbalvrouwen mét een eigen carrière: Mikky Kiemeney en AnneKee Molenaar. Welke van deze twee blondines zie jij het graagst langs de zijlijn staan?[poll id=”42″]

Mikky Kiemeney (22)

Mikky Kiemeney
Mikkie Kiemeney is de vriendin van FC Barcelona-speler Frenkie de Jong. De blondine is van origine zelf tophockeyster, maar liet haar sportcarrière varen voor haar vriend.

AnneKee Molenaar (20)

AnneKee Molenaar
Net als Mikky heeft ook AnneKee Molenaar een profvoetballer als vriend. In AnneKee’s geval gaat het om Juventus-speler Matthijs de Ligt

Carrière

ster 4  
Net als vriendlief Frenkie heeft Mikky Kiemeney een voorliefde voor sport. De blondine speelde dan ook ooit bij hockeyclub FC Den Bosch. Vandaag de dag zit de samen met Frenkie in Barcelona en heeft ze haar eigen kledinglijn.
ster 4
AnneKee Molenaar woont samen met topverdediger Matthijs de ligt in Italië. Naast ‘de vriendin van’ is AnneKee ook een succesvol model en heeft ze al heel wat shoots met bekende internationale merken op haar naam staan.

Partner

ster 4  
Mikky Kiemeney leerde haar vriend, Frenkie de Jong, kennen op de middelbare school in Tilburg. De twee zaten namelijk allebei op een middelbare school voor topsporters. In hun jongere jaren zijn de twee ooit een halfjaartje uit elkaar geweest. Dit heeft het koppel volgens Mikky zelf echter alleen maar sterker gemaakt.
ster 4
In tegenstelling tot Mikky en Frenkie, zijn AnneKee en Matthijs ‘pas’ ruim een jaar aan het daten. De dochter van oud-Ajacied, Keje Molenaar, lijken elkaar echter helemaal gevonden te hebben.

Publieke opinie

Mikky Kiemeney staat bij de meesten bekend als dat vrolijke, lieve meisje. En, als we haar interviews mogen geloven is ze dat ook!
ster 3
AnneKee lijkt wat serieuzer in het leven te staan. Althans, dat baseren we op haar collectie ‘serieuze’ gezichten op Instagram. Maar, wie weet: schijn bedriegt.

Forumpagina

ster 3
Mikky Kiemeney’s forumpagina is kort maar krachtig. Er zijn wat kiekjes van fotoshoots te vinden, die zeker even het bekijken waard zijn!
ster 3
Net als het forumtopic van Mikky, is ook die van AnneKee klein, maar fijn. Voor deze blondine geldt dan ook hetzelfde advies: even kijken dus.

Laatste nieuws

Wil jij weten naar welke sauna Geraldine Kemper gaat?

De 33-jarige Geraldine Kemper vertelt vol lof over hoe graag ze naar de sauna gaat, en deelt open in welk resort je haar kan vinden! 

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

Gerelateerde berichten