Battle of the Babes: Emma Heesters vs. Davina Michelle

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Een fysieke battle kan nog niet: het gaat nog even duren voor contactsporten weer mogenEen Battle of the Babes, dáár heeft de overheid niks over gezegd! Terwijl zangeressen Emma Heesters en Davina Michelle een eigen ‘battle’ uitvechten op de hitlijsten, leek het ons leuk om deze twee zingende vriendinnen eens tegenover elkaar te zetten! Voor wie van de twee ga jij?

Emma Heesters (24)

Emma Heesters
Emma Heesters is sinds haar deelname aan het programma De Beste Zangers niet meer weg te denken uit de top 40. Oorspronkelijk begon ze als cover-specialist, maar inmiddels zingt ze ook eigen nummers. Kan ook in het Spaans en Nederlands aardig uit de voeten.

Davina Michelle (24)

Davina Michelle
Davina Michelle kwam net als Emma Heesters uit het programma De Beste Zangers rollen. Verschrikkelijk goede stem, en een neusje voor publiciteit. Alles wat Davina op dit moment onderneemt wordt een succes.

Carrière

Emma
Emma Heesters begint eigenlijk pas net in Nederland. Ze werd ‘ontdekt’ dankzij De Beste Zangers, waarna Nederland haar meteen in de armen sloot. Veel mensen weten niet dat Emma vóór haar ontdekking al succesvol op Youtube was. Ze geniet nu nog van de nasleep van De Beste Zangers, maar of ze daarna blijft? Dat zal aan Emma zelf liggen!

Davina
Davina Michelle is al iets verder dan Emma Heesters. Davina deed een seizoen eerder mee aan De Beste Zangers, en heeft sindsdien bewezen het ook zonder de roem van dat programma te kunnen doen. Scoort hit na hit met al haar nummers.

Partner


Emma
Emma Heesters maakte onlangs bekend dat ze een relatie heeft met een voetballer genaamd Wesley. Nee, niet Wesley Sneijder. Dat was grappig geweest. Nee, het is ‘slechts’ voormalig AZ-speler Wesley Hoedt. De twee zijn nog niet heel lang samen.

Davina
Davina is inmiddels al een paar jaar samen met haar vriend Sebastiaan. Een ‘gewone’ jongen: hij werkte in het productieteam van Davina. Dat geeft hoop: je hoeft geen ster te zijn om aan te kunnen pappen met topvrouwen als Davina!

Publieke opinie


Emma
Emma Heesters kan eigenlijk louter op positieve feedback van ‘het volk’ rekenen. Al is haar stemgeluid nog niet super herkenbaar. Die Spaanstalige hit die ze samen met Rolf Sanchez had, zou net zo goed van een willekeurig ander zangeresje geweest kunnen zijn. De coverzangeres heeft nog een tijdje nodig om een eigen repertoire op te bouwen.
Davina
Davina Michelle wordt op handen gedragen. Alles wat ze aanraakt verandert in goud. Vooraf lachte men een beetje om haar optreden in een leeg Ahoy. Maar hoe ze verschillende artiesten samenbracht in de grootste concerthal van haar thuisstad bezorgde veel mensen een brok in de keel.

Forumpagina


Emma
Het forumtopic van Emma Heesters is nog jong. Er staan dan ook nog niet zo heel veel foto’s op. Toch is er genoeg online materiaal van de zangeres aanwezig. Misschien moet ze nog nét iets meer in de spotlights treden. Dan stroomt dat topic vanzelf wel vol.
Davina
Davina’s forumtopic telt meer pagina’s dan die van Emma, en heeft ook meer en mooiere foto’s erop staan. Is dat wat een extra jaartje nationale bekendheid met je online fotoboek doet? Wel kan het natuurlijk altijd beter. Davina’s foto’s beperken zich vaak nog tot promotiemateriaal of vrij kuise caps uit tv-programma’s.

[poll id=”25″]

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.