Bas Smits positiviteitstherapie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mocht je denken: valt er nog wat te lachen in deze treurige tijden? Jazeker! Zit je even in de put, voel jij je even helemaal alleen of ben je simpelweg klaar met naar buiten staren? Check dan even de tijdlijn van positiviteitstherapeut Bas Smit. 

Het zou goed kunnen dat je Bas Smit vooral kent als ‘de man van’. Zijn wederhelft is namelijk sinds jaar en dag Nicolette van Dam. Inderdaad, Bas Smit is dus die klootzak die je Zoop-romance om zeep hielp. Die misdaad maakt hij nu goed: deze ondernemer zet zijn Baste beentje voor om zijn volgers een beetje vrolijkheid te brengen.

Bas Smit: beter dan Netflix

Wanneer je The Big Bang Theory, Arrested Development, The Walking Dead en al die andere Netflix-series al gezien hebt, ben je toe aan iets anders. Youtube staat natuurlijk helemaal vol, TikTok is hipper dan een hipsterbril, maar voor echt oer-Hollands vermaak kun je bij die media niet terecht.

In onze zoektocht naar pijnverlichting komen we daarom soms op bijzondere plekken terecht. Met een beetje geluk kom je op de Instagrampagina van Bas Smit terecht. Daar kon je onlangs live zien hoe Bas zijn kapsel met een schaar liet fatsoeneren door zijn jonge dochtertje. Met alle gevolgen van dien.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bas Smit (@bassmit) op

Bas Smit, voor al uw relativeringstechnieken

Met al die afgelastte evenementen is het maar goed dat er ten minste nog wat vermaak van Nederlandse bodem komt. Er wordt heus niet alleen gelachen, er komen ook serieuzere zaken aan bod. Want zelfs als alles kapot valt, weet Bas (in dit geval: een van zijn volgers) dit op een leuke manier te relativeren.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bas Smit (@bassmit) op

Ga voor wat vitamine Bas

Voel jij je ook niet vrolijker na een halve doos vitaminepillen? Ga dan voor een dagelijkse dosis Vitamine Bas. Pak aan het einde van je dag even vijf minuten om door de tijdlijn en de stories van deze wandelende legende te bladeren. Eén voorwaarde: doe dit wel binnen anderhalve meter afstand van elkaar. Doe je dat niet, dan maak je kans om belachelijk gemaakt te worden in de tijdlijn van Bas.

Laatste nieuws

Foto: Nicolette Kluijver presenteert Expeditie Robinson in gevaarlijk kort broekje

De opnames van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson zijn weer in volle gang. Nicolette Kluijver deelt al regelmatig wat spannende foto's van het nieuwe seizoen. Het ziet er naar uit dat het bloedheet is op het eiland want Nicolette draagt wel hele korte broekjes!

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..

Gerelateerde berichten