Bas Nijhuis vliegt gelukkige dame om de hals tijdens Vandaag Inside Oranje Quiz (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bas Nijhuis is dolgelukkig met de eerste vrouwelijke winnares van de Vandaag Inside Oranje Quiz. Hij vliegt haar dan ook gelijk om de hals om haar te feliciteren.

Tijdens de Vandaag Inside Oranje Quiz moeten kijkers vragen over het Nederlands Elftal en Vandaag Inside beantwoorden. Drie kandidaten moeten in verschillende vragenrondes zoveel mogelijk punten scoren. De kandidaat met de meeste punten wint de dag bokaal en mag zich heel even de grootste Vandaag Inside- en Oranjefan noemen. Op 14 juli, de finale van het EK, is ook de finale van het programma.

De vragen gaan meestal over oude fragmenten uit het programma Vandaag Inside. De finalevraag ging over een fragment waarbij Paul de Leeuw olijven in de mond van René van der Gijp probeert te schieten. De vraag is welk gehate televisieprogramma de twee hiermee imiteren. ‘Marble Mania’, antwoord deelnemer Nancy correct. Hiermee wordt ze de eerste vrouwelijke winnaar van de quiz.

Winnares wordt beloond met bokaal en drie zoenen van Bas Nijhuis

Niet alleen Nancy is blij met de winst, ook oud-scheidsrechter Bas Nijhuis. Naast de Vandaag Inside Oranje Quiz bokaal, krijgt de winnares drie zoenen en een innige omhelzing van Bas Nijhuis cadeau. Van Wilfred Genee krijgt ze gelijk de vraag wat er door haar heen gaat. ‘Geweldig, ontlading’, antwoord Nancy. Of ze het over de omhelzing van Bas Nijhuis heeft of over de winst van de quiz laten we even in het midden. Je kunt het fragment hieronder zelf bekijken.

Eindelijk stijgende kijkcijfers voor de Vandaag Inside Oranje Quiz

De vrouwelijke winnares is in meerdere opzichten positief voor het programma. Eindelijk bereikten de kijkcijfers van het programma weer cijfers boven de 200.000. Hopelijk blijft het programma voor de mannen van Vandaag Inside ook zonder vrouwelijke winnaar goed scoren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!