Hartkloppingen voor Barbara Sloesen bij De Verraders

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het eerste seizoen van RTL’s De Verraders zit bomvol BN’ers! Deelnemer Barbara Sloesen verklapt alvast dat haar hart het bijna begaf tijdens de opnames van dit spannende spelletje…

Actrice Barbara Sloesen is niet bepaald heldhaftig aangelegd, maar wilde voor RTL-programma De Verraders graag een uitzondering maken. Ze ging de show, waarin 16 BN’ers proberen te achterhalen wie de verraders in hun midden zijn, zonder verwachtingen in maar kwam er heel snel achter dat haar hart niet gemaakt is voor programma’s als De Verraders! Niet alleen Barbara Sloesen had trouwens ‘last’ van de spanning tijdens de opnames…

Lees ook: De poezen van Barara Sloesen

De Verraders deelnemers: Barbara Sloesen

Barbara Sloesen is één van de 16 deelnemers aan De Verraders. Dit grote gezelschap heeft het op de promotionele foto’s nog leuk samen, maar daar komt snel verandering in. Het is duidelijk dat er flink was chaos gezaaid is tijdens de opnames. Barbara Sloesen lijkt nog steeds niet te weten wie ze wel of niet kan vertrouwen. Haar onderschrift bij de groepsfoto luidde dan ook: ‘mega spannend programma met dit stelletje ongeregeld.’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Barbara Sloesen (@barbarasloesen)

Precies een week nadat Wie Is De Mol? ten einde komt start RTL met hun nieuwe programma dat in opzet een klein beetje lijkt op de populaire show van AVROTROS. Ook voor De Verraders is bijvoorbeeld een groep BN’ers opgetrommeld: 16 bekende gezichten gaan elkaar het leven zuur maken in hun zoektocht naar de verraders in de groep. Klinkt als een bekende formule! Sommige deelnemers hebben zelfs een WIDM-verleden!

Barbara speelt spannend spelletje in De Verraders

Ervaring met spannende spelprogramma’s heeft Barbara Sloesen niet. Haar deelname aan De Verraders is best speciaal, zegt de actrice zelf. Ze schreef op Instagram dat ze ‘meestal te schijterig om mee te doen aan tv-programma’s, maar bij dit avontuur dacht ik Why Not?’ Dat maakt het natuurlijk wel extra leuk om Barbara eens buiten haar comfortzone te zien. Als je de reacties van de bekende deelnemers leest, krijg je steeds meer het idee dat De Verraders écht een unieke ervaring was voor ze. En dat bedoelen ze dan niet per sé in positieve zin: ‘nog steeds hartkloppingen,’ zet Barbara Sloesen onder een andere foto.

Barbara Sloesen De Verraders deelnemers hartkloppingen

Deelnemers De Verraders lopen ‘schade’ op

Barbara Sloesen blikt namelijk niet alleen met pijn op de borst terug op De Verraders. Net als bij veel van haar medekandidaten lijkt er ook flink wat mentale ‘schade’ aangericht tijdens de opnames. Vooral één woord blijft terugkomen in de reacties: De Verraders is de grootste ‘mindfuck’ ooit, zeggen ook deelnemers Holly Mae Brood en Abbey Hoes. Zij kwamen net als Barbara met een klein traumaatje thuis. Geen wonder met al die psychologische spelletjes en omgevingen die rechtstreeks uit de spannendste thriller- or horrorfilms geplukt zijn. Als er zich in de groep mensen om je heen dan ook nog eens meer dan één ‘moordenaar’ schuilhoudt… ‘Wie is te vertrouwen en wie niet!?’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door De Verraders (@deverraders_rtl)

Barbara Sloesen in beeld

Het is voor Barbara Sloesen één van de eerste keren dat ze als zichzelf op tv komt. Normaal zien we Barbara alleen maar als actrice in series en films op ons scherm. Hopelijk  kunnen we nu dus minstens een paar weken gaan genieten van de 32-jarige brunette. Barbara Sloesen werd bekend als Anna Brandt in Goede Tijden, Slechte Tijden en speelde daarna ook rollen in Netflix-hitserie UndercoverSoof de Serie en bioscoopfilms Zwaar Verliefd en Alles is zoals het zou moeten zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties.