Bankzitters laten volgers smullen met Roxy Dekker in voetbalpakje (foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De Bankzitters verwennen de fans op Instagram met een preview van Roxy Dekker in een voetbalpakje! Dit wil je niet missen!

Bekende YouTubers de Bankzitters hebben een preview gegeven voor een nieuwe video op hun kanaal. Zoals iedereen ondertussen wel weet, zijn Roxy Dekker en Koen van Heest van de Bankzitters een stelletje. Dus het werd tijd dat de knappe zangeres eens in een video tevoorschijn komt! En die dag is dus eindelijk aangebroken. Op de foto zien we de vijf jongens van de Bankzitters samen met Roxy op een voetbalveldje en allemaal in een mooi voetbalpakje. Mensen in de reacties reageren vooral dingen zoals: “Ik vraag me nog steeds af hoe Koen het iedere keer voor elkaar krijgt”. Ook Roxy zelf heeft “Wooow” gereageerd, dus ze zal zelf ook wel zin hebben in de video. Iedereen is erg benieuwd naar de video en hoe goed Roxy Dekker wel niet zou kunnen voetballen!

Bekijk de foto zelf hieronder of check het door hier te klikken zodat je ook alle reacties kan bekijken!

Bankzitters met Roxy voetbal

De opbouw van de Bankzitters

De Bankzitters begonnen met 7 mensen in 2015 op YouTube. Ze maakte in 2017 een gezamenlijk account aan en gingen verschillende rare opdrachten doen, als het maar grappig was. In 2020 verlieten twee jongens de groep, want die wilde hier niet hun werk van maken en de andere vijf wilde het wél serieuzer nemen. In Oktober 2021 hebben ze een kantoor in Utrecht, waar ze veel video’s opnemen of hun ideeën maken.

YouTubers De Bankzitters maken ook graag muziek

Na lang YouTube gedaan te hebben, dachten ze laten we ook maar muziek gaan maken. Met zo veel fans is dat natuurlijk een uitstekende keuze. Na meerdere nummers begonnen ze met optreden. Natuurlijk waren dit nog kleine podiums, maar nu hebben ze al in een uitverkocht AFAS Live gestaan. En sterker nog, volgend jaar staan ze al 3x voor een uitverkocht Ziggo Dome. Het gaat enorm snel en goed voor de Bankzitters!

Meer zien van de Bankzitters? Dat kan op Instagram

Wil je meer zien van de Bankzitters en ze op de voet volgen in hun YouTube en/of muziek pad? Neem dan een kijkje op hun Instagrampagina! Ze posten hier regelmatig previews voor video’s of informatie voor bijvoorbeeld optredens!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.