Badr Hari eindelijk op heterdaad betrapt na jarenlange affaire met piepjonge oppas (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Afgelopen week heeft Badr Hari een foto gedeeld van zijn minnares Eefje Plet en daarnaast worden ze vaak samen gespot.

Badr Hari gaat wéér vreemd

Eefje Plet is een vriendin van het nichtje van Badr Hari, zo hebben ze elkaar ontmoet. Ze is uiteindelijk gaan oppassen op de kinderen van Badr en zo is de affaire ook ontstaan. De affaire of misschien nu al relatie te noemen speelt al een lange tijd. Ze worden namelijk vaak samen gespot in Amsterdam, op vakantie en zélfs mee naar de wedstrijden van Badr. Het leeftijd verschil tussen de twee is ook niet klein. Eefje Plet is 25 jaar en Badr Hari is 38 jaar, ook oogt Eefje erg jong voor haar leeftijd. Badr Hari heeft in het verleden, in 2012, ook Daphne ingeruild voor Estelle Cruijf.

Zie hieronder de foto’s die juicechannel met iedereen heeft gedeeld!

Vrouw Daphne Hari wist er weer van niks en kiest voor de kinderen

Badr kwam vaak langs waar Eefje aan het werk was. Het was bij Coffee Concepts in Amsterdam. Hij nam ook soms zijn vrouw Daphne zelfs mee, zij wist nog niks van hun relatie. Badr en Eefje werden ook op andere plekken samen gespot. Bijvoorbeeld het vondelpark, volgens getuigen was toen ook te zien dat Eefje niet alleen oppas voor de kinderen was. Deze affaire speelt al een meer dan een jaar. Vorig jaar in augustus heeft Daphne ook haar Instagram naam veranderd van @_daphnehari naar @daphneplusfive. Ook volgt ze hem niet meer op Instagram. Die maand is Daphne ook verhuist naar een ander huis, Badr zat toen in Marokko voor trainingskamp. Eefje past niet meer op de kinderen en werkt nu voor in een kledingzaak. Dit heeft Badr voor haar geregeld. Volgens bronnen wilt Daphne niet Badr verlaten omdat ze de zorg van vijf kinderen zwaar vindt en haar kinderen niet met gescheiden ouders wilt laten opgroeien. Hoelang Daphne de schijn ophoudt is nog onbekend.

Badr Hari bevestigt de roddels door deze foto op zijn verhaal te delen!

Eefje in story van Badr

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle. 

Spannendste tv-strijd ooit is eindelijk losgebarsten: De Slimste Mens is in groot gevaar

Zelden was het zó close tussen twee zéér goed bekeken tv-programma's. Toch moeten de makers van de Slimste Mens zich zorgen gaan maken...