Backstage met Gigi Hadid

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gigi Hadid backstage

Die heeft geen airbrush of photoshop nodig!

Als echte liefhebbers van pure mokkels zijn we in principe tegen photoshop en al die airbrush-ongein. Zit er een rimpeltje, putje of moedervlekje op de huid? Lijkt door een ongelukkige schaduw een buikje of heup nét iets dikker dan gewenst? Poets het dan a.u.b. niet weg! Naturel kan ook ‘gewoon’ mooi zijn! Daarom zijn backstage-beelden van een fotoshoot zo leuk. Je ziet het model ‘echt’ – en dat kan, bijvoorbeeld bij Gigi Hadid, best prettig zijn!

Het blonde model wordt tussen de ‘professionele’ kiekjes door bijgepoederd en gestyled, en let gelukkig niet zo op hoe haar billen en b*****s in beeld zijn! In beide gevallen een mooi handjevol!

Laatste nieuws

Foto: Dit zijn de meest likbare outfits van Koningin Máxima

Koningin Maxima heeft vele prachtige outfits. Ze zijn alleen wel wat bijzonder. Ze lijken allemaal namelijk op ijsjes. 

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Gerelateerde berichten