Atlete Lieke Klaver maakt collega Femke Bol wild in minuscuul sportpakje (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Lieke Klaver is aan het trainen op Curaçao. De temperaturen lopen daar zó hoog op, dat zelfs collega-atletes elkaar non-stop aan het bewonderen zijn…

Op Curaçao is het SprintFest waar sprinters uit verschillende landen aan meedoen. Ze kunnen hier een paar medailles verdienen en voorbereiden voor het volgende evenement. De Bahamas World Relays komen er volgende week alweer aan. De Nederlandse sprinters hebben hier nu al weer zin in en vonden de steun in Curaçao geweldig. Zo ook Lieke Klaver. Ze post een foto op Instagram van haar in een strak pakje met de tekst; ”Omg Curacao SprintFest was so nice!! Love to see the BIG support.” Het Instagrambericht ging ook niet aan Femke Bol voorbij. Ze reageerde erg enthousiast op het strakke pakje en de liefde voor de steun. Bekijk zelf de reactie hier!

Lieke Klaver blij

Lieke Klaver heeft prachtige prestaties als sportvrouw

Lieke Klaver pakt veel medailles voor ons land. Ze is meerdere malen wereldkampioen en Europees kampioen geworden op verschillende onderdelen en afstanden. Ze is vooral gespecialiseerd in de sprint, 200 en 400 meter. De laatste twee jaren heeft ze geen gouden plak kunnen halen, omdat een andere Nederlandse sprintster record na record verbreekt. Dan heb ik het uiteraard over Femke Bol, die wild werd van Lieke haar Instagrambericht. Maar Lieke Klaver hoort zeker bij de wereldtop! Ze heeft ook haar Olympische Spelen debuut gemaakt op de gemengde 4×400 meter. Dit was in het team met Femke Bol en de twee mannen, Liemarvin Bonevacia en Ramsey Angela. Ze wilt nog voor veel meer goud gaan, dus we zullen het in de gaten moeten gaan houden.

Meer zien van Lieke Klaver? Dat kan op Instagram

Wil je nou ook mooie foto’s zien van onze blondine Lieke Klaver in een strak pakje? Kijk dan nu op haar Instagrampagina! Ze plaatst hier updates van haar trainingen, wedstrijden en voorbereidingen. En af en toe een leuk kiekje als ze even naar het buitenland is voor een lekkere vakantie!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!

Atlete Lieke Klaver gaat diep met korte stootjes in strak sportpakje (video’s!)

Lieke Klaver weet alle aandacht te trekken wanneer ze hartstikke diep naar beneden zakt in een heerlijke outfit!