Atlete Lieke Klaver gaat diep met korte stootjes in strak sportpakje (video’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Lieke Klaver weet alle aandacht te trekken wanneer ze hartstikke diep naar beneden zakt in een heerlijke outfit!

Atlete Lieke Klaver heeft zichzelf helemaal laten zien terwijl ze grote en zware gewichten aan het heffen is. En dat doet ze dan in een strakzittend sportpakje waardoor je de video’s extra vaak wilt bekijken!

Lieke Klaver gaat erg diep en laat zichzelf goed bekijken

Onze knappe atlete, Lieke Klaver, weet zeker goed hoe ze ervoor moet zorgen dat alle mannen van Nederland liggen te watertanden! Dat is natuurlijk omdat ze in de meest recente video’s haar heerlijke vormen laat zien. En dat kan je nu nog beter zien dan normaal door het strakke sportpakje wat ze draagt. In de video kunnen we zien dat ze in de sportschool is en dat ze erg zware gewichten aan het heffen is, ze gaat van 2 keer 95 naar 2 keer 100 naar op het laatst 2 keer 105! Gelukkig staat ze niet steeds met die enorme gewichten op haar schouders, maar houdt ze het bij korte stootjes, waarna ze de zware staaf snel weer van zich afgooit. Haar laatste set lukt alleen niet helemaal goed waardoor ze de gewichten extra snel op de grond moet gooien. Alsnog is haar kracht geweldig en zien we daardoor al haar vormen prachtig stralen! Wie wil dat nou niet bekijken?

Klik daarom vooral snel op de eerste, tweede en derde link om alle video’s zelf te bekijken!

Lieke Klaver sport in strak sportsetjeLieke Klaver is aan het sporten in strakke sportkleding

Meer zien van Lieke Klaver doe je op haar Instagram

Kan jij nou echt geen genoeg krijgen van dit soort beelden van de fitte atlete Lieke Klaver? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de brunette zoals je net ook hebt kunnen zien vooral veel heerlijke foto’s en video’s van zichzelf in haar prachtige sportsetjes. Hierdoor is ze vaak goed te bewonderen. Vooral haar perfecte rondingen maken haar volgers altijd wild. Lieke geeft je zo nu en dan ook nog een kijkje in haar privéleven. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Pien Hersman probeert nieuw standje uit met handen op de rug (foto!)

Pien Hersman wilt een keer wat anders proberen. Dus traint ze een nieuw standje met haar handen vast op haar rug.

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!