Atlete Femke Bol roept vragen op met strak galajurkje: ‘Prachtig lijf, toch een buikje?’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Atlete Femke Bol schittert op het podium van het Gouden Televizier-Ring Gala om de belangrijkste prijs uit te reiken. Toch klopt er iets niet, ziet ook de kijker…

Atlete Femke Bol schittert op podium met erg strak jurkje

Het is natuurlijk altijd leuk om te zien wat alle genomineerden van het Gouden Televizier-Ring Gala aantrekken en hoe ze erbij lopen op de rode loper. Ook andere Bekende Nederlanders of familie van schittert vaak in de mooiste outfits die ze maar hebben. Het is één van de belangrijkste evenementen van het jaar waar grote prijzen worden uitgereikt. Al is het naast de genomineerde ook altijd enorm spannend hoe de Bekende Nederlanders die de prijzen uitreiken erbij lopen. Sowieso is het altijd leuk om te zien wie de eer krijgen om een Ring uit te delen. Vooral degene die de belangrijkste mag uitdelen; de Gouden Televizier-Ring. Dit keer was het de eer aan atlete Femke Bol om de award uit te reiken. De atlete is nog maar drieëntwintig jaar, maar heeft al zoveel sportprestaties bereikt dat ze de eer kreeg om de Ring uit te reiken aan tv-programma Oogappels.

Femke Bol krijgt negatieve reactie op buikje in jurk

De blondine Femke Bol is nog niet vaak op het podium verschenen in een prachtige jurk. Normaliter is iedereen natuurlijk gewend om Femke in haar super strakke sportoutfitjes te zien. Hier zijn de blokjes op Femke haar buiken te tellen en haar afgetrainde is onwerkelijk. Toch is er bij een aantal kijkers van het Gouden Televizier-Ring Gala iets opgevallen aan Femke Bol haar outfit. Zo draagt de blondine een lange glitterjurk van Addy van den Krommenacker die prachtig is. Toch valt het volgens kijkers op dat het een beetje lijkt alsof Femke een buikje heeft in de jurk. Het zou kunnen dat de jurk zo strak zit, en Femke zo’n gespierde buik heeft dat haar blokjes erdoorheen komen. Daardoor zouden Femke haar spieren dus als een klein buikje lijken. Je hoeft je dus niet af te vragen of Femke Bol stiekem zwanger is – dat lijkt hier zeker niet het geval!

Lees ook: Video: Noa Vahle verpest overwinningsspeech Hélène Hendriks tijdens Televizier-gala

Femke Bol wordt enige ster van de avond genoemd

Naast negatieve reacties over Femke Bol die de Gouden Televizier-Ring uitreikte zijn er gelukkig ook enthousiaste reacties. Zo is op onderstaande video nog even goed te zien hoe Femke de trap afloopt in de prachtige jurk. Veel mensen in het publiek juichen Femke keihard toe. Zoals Hélène Hendriks en Noa Vahle, die heel hard klappen voor de blondine. Op twitter wordt zelfs gezegd dat Femke Bol de enige echte ster is van de avond. Nu is Femke natuurlijk wel de enige die zulke sportprestaties heeft neergezet, dus daar zit een kern van waarheid in. Ook komt er nog een grappige reactie voorbij over dat de kans op nog een keer vallen groot is in zo’n jurk.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Joy Beune (25) niest álle kleding van haar lijf op het strand (video)

Joy Beune niest één keer, en ineens zit ze zonder kleding op een exotische locatie...

Schaatsster Pien Hersman gaat helemaal los op privé foto’s met Robin Groot en Michelle de Jong

Pien Hersman weet wel hoe ze een feestje moet bouwen en gaat dan ook helemaal los. Zie hier de privébeelden van de knappe schaatsster en haar vriendinnen!

Noa Vahle tijdens De Oranjezomer geconfronteerd met uitgelekte beelden van kletsnat momentje (video!)

Noa Vahle wilde niet dat deze video uitgelekt werd, maar tijdens De Oranjezomer is dit toch gebeurd!