Armin van Buuren bedenkt grootste hit van het jaar tijdens ontbijt (video)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Armin van Buuren verrast vriend en vijand: de grootste hit van het jaar ontstaat niet in een luxe studio, maar aan de keukentafel.

Armin van Buuren schrijft huiselijke hit aan ontbijttafel

In de muziekwereld is timing en locatie voor inspiratie vaak onvoorspelbaar. Het lijkt onwaarschijnlijk, maar Armin van Buuren heeft aangetoond dat zelfs de keukentafel de broedplaats kan zijn voor de volgende grote hit. De bekende Nederlandse DJ en producer plaatste onlangs een bericht op Instagram waarin hij aan zijn eettafel zat en mogelijk de grootste hit van 2023 heeft ontdekt. Met niets anders dan een potje jam en een beetje creativiteit, heeft hij laten zien dat muziek maken soms verrassend simpel kan zijn. Alvorens hij begint, zegt hij lachend in de camera: “I have a new song”. Vervolgens begint hij te tikken met zijn vingers tegen het deksel van het jampotje en creëert zo een aanstekelijk ritme dat een heel goede jam werd. Afsluitend in de video wordt de vraag gesteld of hij dit liedje ook echt zou moeten uitbrengen. Wij weten het nog niet, maar oordeel voor jezelf. De video is in ieder geval wel het bewijs dat je met de meest simpele dingen muziek kunt maken.

Virale Potentie: Fans Reageren

Armin van Buurens volgers gaan in ieder geval los op deze potentiële monsterhit en vullen de comments met jam-grappen. Onze favorieten die we hebben kunnen vinden, zijn “A State of Jam”, “Call it: Jam” en “I’m jamming to this”. Armin van Buuren gaat zelf, met een flinke portie zelfoverschatting, ook flink los in de comments-sectie en noemt zijn post naar eigen zeggen “definitely the biggest song of the year”. Ook Armin zelf kon het natuurlijk niet laten om een grapje te maken. Zo reageerde hij onder zijn eigen post bijvoorbeeld met “It was a great jam session”. Dat is natuurlijk precies hoe we hem kennen, misschien wel een van de beste dj’s, vol humor. Verder roept hij zijn volgers op om meer jamcomments te sturen. Deze noemt hij naar eigen zeggen “amazing”. Naast volgers reageren ook verschillende artiesten hierop, waaronder een opvallende, namelijk rapper Jebroer. Jebroer reageerde op de nieuwste productie van zijn muzikale collega met de zeer scherpe reactie “Need vocals”. Een hint naar een potentiële samenwerking tussen de twee? Volgers konden de scherpe opmerking van rapper Jebroer ook wel waarderen en reageerden vol lof op zijn reactie.

Erika, Armin van Buurens Geheime Liefde

Armin van Buuren heeft in ieder geval weer eens laten zien waarom hij thuis hoort in de absolute wereldtop. De meeste producers zweren bij dure studio’s en high-tech apparatuur, maar Armin vindt inspiratie aan de eigen keukentafel. Ook Armins liefdesleven gaat over rozen. De wereldbekende DJ is al heel wat jaartjes getrouwd met Erika van Thiel. Haar verschijning is zo beeldschoon, dat ze ervoor heeft gekozen haar Instagram-pagina verborgen te houden voor het grote publiek. Begrijpelijk, want soms moet je schoonheid beschermen. Een kleine zoektocht op het grote internet leert ons echter dat Armins liefde voor mooie muziek zich ook uit in een voorkeur voor knappe vrouwen. Benieuwd hoe Erika eruit ziet? Zie hier een zeldzaam kiekje van de blondine.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!