Anouk Hoogendijk walgt van deze stiekeme foto tijdens zomers uitje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anouk Hogendijk neemt het heft graag in eigen handen. Daarom was de blondine niet zo blij met een aantal stiekeme foto’s die van haar werden gemaakt. Anouk dacht rustig langs het water te gaan rondlopen maar dat liep even anders…

Ex-profvoetballer Anouk Hoogendijk verscheen in het toppunt van haar carrière natuurlijk vaak in een sportieve outfit. Als er een nieuw shirtje voor de Oranje Leeuwinnen uitkwam poseerde Anouk weer heel stoer voor een nieuwe teamfoto. Haren strak in een staart en een haarbandje in en hup snel het veld op. Het leek de sportieve Anouk niet heel veel uit te maken hoe ze erbij liep want alles draaide uiteraard om haar voetbal carrière.

Anouk Hoogendijk straalt in witte jurk

Nu Anouk al even is gestopt met het profvoetbal zien we de blondine juist in hele andere outfits. Van mooie pakken tot aan glitterende jurken; Anouk kan het allemaal heel goed hebben. Nu de temperaturen flink zijn opgelopen is het voor Anouk ook tijd om de zomerkleren uit de kast te pakken. Anouk gaat gelijk voor een hele mooie witte jurk die tot aan haar enkels valt. Daarbij draagt Anouk een witte hoed en sandalen met een zilver bandje. Het ziet eruit alsof Anouk elk moment naar een strandbar kan gaan om lekker wat te eten en drinken.

Anouk Hoogendijk in witte jurk

Lees ook: Foto: Anouk Hoogendijk weggerukt van Nederlandse tv door grote rivaal

Anouk Hoogendijk stiekem gefotografeerd

De mooie look en outfit bleek toch niet voor een hele speciale gelegenheid te zijn. Op Anouk haar Instagram deelt ze namelijk dat ze alleen maar even aan het rondlopen was. Anouk Hoogendijk gaat blijkbaar graag frambozen plukken in het wild in een witte jurk. Of dit nou een hele tactische kledingkeuze is, is nog maar de vraag. Gelukkig kreeg Anouk een helpend handje van haar vriend Pieter. Helaas heeft Anouk niet heel veel aan hem want Pieter is enorm druk met andere belangrijke dingen. Zoals het op camera vastleggen van Anouk haar frambozenzoektocht. Of hij nou graag wil vastleggen hoe goed de jurk Anouk staat of hoe onhandig het plukken eruit ziet is nog onduidelijk. De onderstaande foto is een shot van de zijkant van Anouk waarbij ze ver naar voren rijkt om wat te plukken.

Anouk Hoogendijk aan het plukken

Anouk Hoogendijk deelt foto van achterkant

Vriend Pieter is helemaal in zijn element en maakt de ene foto naar de andere van zijn vriendin Anouk Hoogendijk. De foto’s gaan ook steeds een stapje verder want het volgende shot is zelfs van de achterkant gemaakt. En dat allemaal terwijl Anouk nog steeds onwetend is en vooral heel druk bezig met het plukken van het fruit. Het is bijna onmogelijk om niet door te hebben dat er foto’s worden gemaakt want Anouk haar vriend staat niet heel subtiel achter haar. Toch deelt de blondine op haar Instagram dat ze enigszins verontwaardigd is door de fotoreeks. Zo schrijft ze eerst dat ze gewoon aan het plukken was en vervolgens dat dit het resultaat is als een man foto’s maakt als je het niet doorhebt. Anouk staat er ook wel een beetje overdreven gebogen boven bij dus het is ergens ook wel weer begrijpelijk dat haar vriend de foto’s maakt. Het had namelijk ook zo gekund dat Anouk in deze houding het water in was getuimeld met haar mooie jurk.

Anouk Hoogendijk in jurk van achterkant

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.