Foto: Annekee Molenaar heeft dringend hulp nodig op hotelkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Annekee Molenaar weet het allemaal niet meer. Ze heeft dringend hulp nodig bij het maken van een belangrijke keuze.

Model Annekee Molenaar staat voornamelijk nog steeds bekend als bloedmooie vriendin van voetballer Matthijs de Ligt, maar begint ook als model steeds groter te worden. Zo heeft ze tegenwoordig een horde aan volgers die het erg leuk vinden om te zien wat Annekee allemaal doet in het leven. Met hen deelt Annekee lief en leed. En soms heeft het prachtige model hun hulp nodig bij het maken van een bijzondere keuze. Bijvoorbeeld welke outfit ze aan zal trekken. Op haar hotelkamer is Annekee flink in dubio wat ze aan zal doen op een leuk avondje uit.

Lees ook: Deze foto bewijst dat Annekee Molenaar de allermooiste voetbalvrouw is
Annekee heeft duidelijk goede smaak op foto

Alle jurkjes in Annekee haar post hebben duidelijk één ding gemeen: Ze staan de prachtige blondine buitengewoon goed. Geen wonder dat ze zoveel moeite heeft met het kiezen tussen alle outfits. Alle jurkjes zijn wat aan de korte, spannende kant en laten daarmee meer dan genoeg zien van Annekee haar knappe . Met haar lange benen, mooie vormen en golvend blond haar weet ze iedereen te betoveren. En vergeet de prachtige lach van Annekee niet. Die doet zelfs de meest koude harten smelten. Annekee is sowieso de mooiste voetbalvrouw van Nederland, maar heeft ook genoeg kans op de titel van mooiste vrouw van Nederland. Ze is namelijk een genot om te mogen aanschouwen.

Annekee krijgt natte voeten op strandfoto

Na haar avondje stappen besluit Annekee om even uit te waaien op het strand. en dan niet Scheveningen. Nee, Annekee is een vrouw van status. Dat komt er nu eenmaal bij kijken als je een relatie hebt met een gerespecteerd voetballer. Annekee is dus heerlijk aan het genieten op het strand van Dubai. En dat is voor het blonde model met de leuke looks echt een droomparadijs. De mensen, het eten, de mooie stranden, het uitgaansleven, er is genoeg te genieten voor Annekee in het warme land. Met haar voeten in het water geniet ze nog even van de laatste momenten Dubai, voordat ze weer naar het koude Nederland moet afreizen. Dat is natuurlijk net even anders dan het zonnige Dubai.
Annekee is altijd vrolijk aan foto te zien

Er zijn mensen die bijna altijd vrolijk zijn. Annekee is zo iemand. Het zal weinig voorkomen dat je Annekee niet vrolijk door het leven zal zien gaan. En anders doet ze wel iets om zichzelf op te vrolijken. Bijvoorbeeld proberen met haar tong, haar neus aan te raken. Annekee doet haar uiterste best, maar het wil niet lukken. Wel kan ze er smakelijk om lachen. En dat is mooi, want dan kan je weer genieten van de prachtige lach van Annekee Molenaar.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.