Anna Speller brengt volgers in extase met deze heerlijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe brunette Anna Speller deelt leuk kiekje uit oude doos en vertelt alles over haar jeugd!

Anna Speller verbaast fans met ouderwets lekkere foto

Misschien ken je Anna Speller nog van de populaire Nederlandse band K-otic, die voortkwam uit het legendarische programma Starmaker. Eindelijk zien we Anna weer schitteren, dit keer bij Better Than Ever! Anna Speller was absoluut een verborgen juweeltje in de muziekwereld. Haar stem is zo zoet als stroop en zo krachtig als een bulldozer. Als je haar ziet optreden, word je meegezogen in haar muziek en voel je de passie die ze erin steekt. Maar helaas is Anna een beetje in de vergetelheid geraakt na haar K-otic dagen. Misschien heeft het te maken met het feit dat de band zijn hoogtepunt beleefde in de jaren 2000, toen de meesten van ons nog in de luiers zaten. Hieronder zie je een weergaloos kiekje van Anna toen de beste vrouw 16 jaar was! In het tv-programma Better Than Ever op RTL gaat Anna weer even terug in de tijd, en vertelt ze alles over jeugd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Speller (@annaspeller)

Comeback van Anna Speller bij Better Than Ever

Maar laten we eerlijk zijn, Anna is ten onrechte in de vergetelheid geraakt. Deze dame heeft absoluut talent en we moeten haar steunen in alles wat ze doet. Dus laten we allemaal inschakelen om haar te zien schitteren in Better Than Ever! Wie weet, misschien wordt Anna’s terugkeer naar de muziekwereld net zo episch als de comeback van Britney Spears (minus het head-shaving incident, hopelijk). En wie weet zien we haar binnenkort wel optreden op de leukste evenementen. Dus laten we allemaal Anna Speller toejuichen als ze weer gaat zingen voor de camera!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Speller (@annaspeller)

Anna speelde legendarische rol in Feuten

De 39-jarige Anna Speller speelde een fantastische rol in de serie Feuten, die het studentenleven op hilarische wijze portretteert. In Feuten speelt Anna de rol van Nina, zij is een volwaardig koorlid van het studentencorps ‘H.S.C. Mercurius’. en is niet vies van de alcoholische versnapering die daarbij horen. Deze rol was helemaal voor Anna Speller weggelegd, want ze speelt Nina op legendarische wijze. Ze is slim en ambitieus, maar ondanks haar serieuze houding gaat ze in haar vrije tijd van god los! Feuten was een van die series die ons deed verlangen naar onze studententijd met ontgroeningen, lustrumgala’s en avonturen op de toko. Het was hilarisch, scherpzinnig en een feest voor het oog. En Anna Speller was absoluut een van de hoogtepunten van de show.

Anna Speller en haar vriend zijn trotse ouders!

Op haar Instagram-account deelt Anna Speller regelmatig leuke foto’s van haar samen met haar 6-jarige dochter. Hieronder zie je één van deze leuke kiekjes waar het geluk afstraalt! Ze heeft dan niet de kleur haar en krullen van Anna, maar het is een plaatje om dochter en moeder zo bij elkaar te zien. De naam van haar dochter is niet bekend. Dit doet Anna omdat ze liever wil dat haar dochter uit de schijnwerpers blijft, tenzij de brunette daar zelf voor kiest zoals ze dat geregeld doet op haar Instagram!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Speller (@annaspeller)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Juultje Tieleman shockeert volgers met uiterst vreemde haargroei

De welbekende influencer Juultje Tieleman verrast volgers met uiterst vreemde haargroei op haar Instagram-verhaal! 

Minimaal geklede Marieke Elsinga maakt Instagram wild met privé foto

Marieke Elsinga heeft Instagram in vuur en vlam gezet met een privéfoto die ze deelde op haar account!

Foto: Miljuschka Witzenhausen poseert zonder broek en laat haar ronde achterzijde bekladden

Chef Miljuschka Witzenhausen heeft weer eens een bijzonder charmante foto van zichzelf op Instagram geplaatst! Deze keer gaat ze echter véél verder dan gewoonlijk...