Anna Nooshin en Monica Geuze gooien hun troeven in de etalage tijdens meidentrip in Cannes (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Anna Nooshin en Monica Geuze laten allebei hun grote troeven zien tijdens een meidentrip in Cannes.

Sinds de recente post van Anna Nooshin is het duidelijk geworden dat ze erg goed bevriend is met mede-influencer Monica Geuze. Ook Romee Strijd is bij de meidentrip in Cannes, Frankrijk. De meiden dragen allemaal kleding die veel laat zien. Vooral de grote troeven van de drie dames springen bijna uit de topjes!

Monica Geuze en Anna Nooshin laten zichzelf goed bekijken

De twee influencers Monica Geuze en Anna Nooshin brengen samen met supermodel Romee Strijd een geweldige tijd door tijdens een meidentrip in Cannes, Frankrijk. Deze reis trekt veel aandacht, vooral door de opvallende outfits van de drie influencers!

In hun posts dragen de dames stijlvolle kleding die erg veel laat zien! Vooral de opvallende troeven van Anna en Monica springen bijna uit hun topjes en zorgen voor veel bewondering onder hun volgers. Anna draagt namelijk een roze strak topje die er heerlijk voor zorgt dat de twee parels prachtig te bekijken zijn! En Monica moet goed opletten, want doordat ze een los topje draagt zouden haar genotsheuvels er elk moment uit kunnen vallen! Het is een foto die het zeker waard is om goed van dichtbij te bekijken! Neem zeker een kijkje hieronder om de foto zelf te bekijken.

Anna Nooshin en Monica Geuze hun troeven

Meer zien van Anna Nooshin doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van de influencer Anna Nooshin? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Anna is een van de, of misschien wel dé bekendste influencer van Nederland.

Ook meer zien van Monica Geuze? Bekijk dan Instagram

Op het Instagram-kanaal van Monica Geuze kun je ook nog veel meer prachtige foto’s bekijken van haar privéleven. Ook plaatst ze regelmatig story’s over vakanties of andere leuke momenten om te bekijken. Het is dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jada Borsato deelt zomerse foto met doorschijnende broek en omhoog kruipend truitje

Jada Borsato is helemaal klaar voor de zomer en laat de rest van Nederland meegenieten van haar heerlijke zomerse outfit. Ze heeft een prachtige doorschijnende broek aan en een piepklein topje!

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!