Anke de Jong schrikt enorm van confronterende WIDM-foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe deelneemster van WIDM, Anke de Jong kan haar ogen niet geloven tijdens het zien van een foto uit het programma. De brunette is helemaal gechoqueerd!

Kijkers zijn blij met komst Anke de Jong

Het is voor iedere kijker leuk dat de spontane en nuchtere Anke de Jong in het nieuwste seizoen van Wie is de Mol? zit. Zo geeft Anke veel scherpe opmerkingen maar laat ze ook een hoop mensen lachen. Daarbij kon mede-deelnemer Daniel Verlaan het niet laten om zo snel mogelijk een bontje aan te gaan met Anke.

Anke de Jong kan haar ogen niet geloven

Daarbij lijkt iedereen natuurlijk gelijkwaardig aan elkaar, maar over één ding is Anke niet helemaal uit. Zo plaatste WIDM op hun Instagram een nieuwe foto van de acht deelnemers die nog over zijn gebleven in het programma. Waaronder natuurlijk Anke zelf, toch was ze erg geschrokken want Anke wist niet dat ze zo klein is. Dit reageert ze letterlijk onder de foto van de kandidaten. Het is inderdaad wel te zien dat Anke verreweg de kleinste is van de groep, maar dat zegt helemaal niks natuurlijk. Ook de kleinste deelnemers kunnen winnen, of zelfs de mol zijn..

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros)

Anke de Jong solliciteert voor mol

Elke deelnemer heeft voorafgaand het spel een sollicitatie om de mol te zijn van het seizoen. Anke de Jong vertelt in deze sollicitatie dat zij heel graag de mol zou willen zijn. Daarbij zegt de brunette dat ze graag een leuke en sympathieke mol zou willen zijn en waarvan iedereen denkt; ”nee dat meen je niet.”. Ook geeft Anke aan te houden van een grote show en een groot spel. Het zou zomaar kunnen dat de knappe brunette ineens de mol is en al haar medespelers om de tuin leid. Bekijk het fragment hier.

Lees ook: Genieten: Wie is de Mol-kandidaat Anke de Jong trekt doorschijnend pakje aan

Dit is de mol van Anke de Jong

In de eerste twee afleveringen van Wie is de Mol? is te zien hoe de deelnemers druk met elkaar speculeren over wie de mol zou kunnen zijn en wat verdachte acties zijn geweest. Het is opvallend hoe fel de deelnemers naar elkaar toe zijn, in zo een vroeg stadium van het spel. Ook redactrice Anke de Jong laat zien niet op haar mondje te zijn gevallen, maar ze geeft niet veel weg over haar tactiek. Wel was iedereen erg verbaasd dat Froukje uit het programma ging in de tweede aflevering want veel zagen haar als de mol. Op onderstaande video zien we dat Anke verklapt wat haar was opgevallen, namelijk een ketting met een maantje en sterretje. Vervolgens zien we een videofragment van Sander de Kramer die zegt dat je je helemaal kan blindstaren op zoiets als een ketting. Dit kwam omdat een mol zich in het donker begeeft, dus vandaar het maantje en sterretje. Maar helaas klopte er dus niks van deze theorie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zangeres Elize deelt lang vergeten filmpje uit losbandige jeugd

Onlangs verscheen een uitdagende foto van zangeres Elize in een doorschijnend pakje. De bloedmooie zangeres doet er zelf nog een schepje bovenop, door de bijbehorende video te delen!

Foto: Davina Michelle gebruikt oogpotlood op héél aparte plek

Davina Michelle staat wel een beetje bekend om haar overdreven eyeliner, echter gaat ze deze keer een beetje te ver. Waar gaat dat oogpotlood heen?

Foto: Monica Geuze laat haar rijpe perziken bijna ontsnappen

Monica Geuze is lekker op vakantie! En om deze warme bestemming goed in te leiden, besluit de influencer om een uiterst pikante foto online te zetten..