Angela Schijf heeft maandenlang zangles nodig voor rol The Passion: “Ik ben niet gelovig”

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bij Renze op Zondag vertelt Angela Schijf over haar rol Maria van ‘The Passion’. Maar kan Angela wel zingen na zelfs 3 maanden zangles?

Actrice Angela Schijf vertelt bij een recente uitzending van Renze op Zondag dat ze de rol van Maria gaat spelen in de aankomende editie van ‘The Passion’. Ze vertelt dat ze vereerd is dat ze de rol mag spelen en dat het spannend is, maar dat ze er wel heel veel zin in heeft. In The Passion moet ze niet alleen acteren, maar ook 5 nummers live zingen! Angela vindt dit een persoonlijke uitdaging, omdat ze eerst helemaal niet goed kon zingen.

Angela Schijf is Maria in The Passion

Kan Angela Schijf wel goed zingen?

Actrice Angela Schijf vertelt dat ze al in maar liefst 2 musicals heeft gespeeld. Dus ze heeft wel ervaring met live nummers zingen, maar Angela vertelt ook gelijk dat ze The Passion heel anders vindt dan een musical. Ze heeft dan ook veel meer voorbereidingen voor de rol, namelijk: 3 maanden lang elke dag naar zangles gaan, elke dag de liedjes oefenen, aloë vera gel drinken, bubbels blazen in een flesje water en vroeg naar bed gaan. En dat allemaal om ervoor te zorgen dat ze live 5 nummers kan zingen.

Maar wat leert ze bij al die zanglessen? Angela gaat er niet goed op in, maar zegt wel dat ze dit zonder zanglessen een half jaar geleden nooit had kunnen doen! Ze is erg blij dat ze heeft kunnen leren zingen. Maar dan laten ze een fragment zien waarin we kunnen beoordelen of Angela Schijf nu kan zingen, ja of nee. Daar zijn de meningen nog over verdeeld… Veel mensen vinden namelijk dat ze niet goed kan zingen en een ‘kleine-meisjes-stem’ heeft! Natuurlijk kan ze goed acteren, maar zingen is niet van nature een gave van Angela… En dat is wel te merken. Op donderdag 28 maart, zal The Passion plaatsvinden. We kunnen niet wachten om te zien hoe Angela Schijf het zal doen als Maria.

Klik hier om zelf het moment te bekijken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...