Amy Vol van OG3NE deelt creepy foto van wilde party

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amy Vol en de rest van de meiden van OG3NE vieren Halloween op hun eigen manier. Op het uitbundige feestje werd de ene foto na de andere gemaakt. Amy deelt dit creepy exemplaar op haar Instagram…

Amy Vol, zus van Shelley en Lisa Vol, maar vooral met zijn drieën het getalenteerde en modebewuste OG3NE, zijn altijd in voor een leuk feestje. Naast The Voice of Holland winnen in 2014, het maken van mega-hits zoals straight to you, lights and shadows en dat ben jij, zijn ze tegenwoordig fan van het vieren van feestjes. Zo vierden ze Halloween met een extraatje: iedereen ging héél ver met hun outfit!

Lees ook: Amy Vol van OG3NE geeft volgers een intiem kusje op foto

Amy Vol met OG3NE-zusjes op Halloween-foto

De gevreesde maar ook geprijsde foto van de zusjes van OG3NE werd door Amy Vol de wereld in geslingerd. Hierbij is het in het begin even goed zoeken naar de zusjes, maar als je een echte fan bent van deze drie sterren, dan heb je ze snel gevonden. Shelley Vol is gekleed als een personage uit een Disneyfilm; je kunt zien dat ze echt uren in de make-upstoel heeft gezeten! Amy Vol zelf heeft zich verkleed als een bloedlustige verpleegster, die als je mazzel hebt, alleen maar het bloed onder je nagels vandaan haalt. Lisa is voor een ander uiterste gegaan, namelijk het filmpersonage corpse bride, compleet met een blauwe pruik, diep trieste wenkbrauwen en een lichtblauw geschminkt gezicht. Daar word je pas echt bang van!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Amy Vol (@amyog3neofficial)

OG3NE deelt nog meer griezelige foto’s en video’s

De OG3NE-zusjes gingen helemaal los met de camera op hun Halloween avond. Bijna alle griezelige foto’s en video’s waren de moeite waard. Zo zijn er verschillende vrienden en familieleden te zien, variërend van horror-dokter tot Doornroosje die een slechte dag heeft gehad. Aan de foto te zien hebben ze een fantastische avond achter de rug, waar gezelligheid en uiteenlopende kostuums centraal stonden. Daar had je als fan graag bij willen zijn, maar achteraf genieten met alle media die online verschijnt is ook leuk. Zie hieronder de video van het feestje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Amy Vol (@amyog3neofficial)

Amy Vol kan meer dan alleen spooky zijn

Amy Vol, Shelley Vol en Lisa Vol, ze hebben het ‘VOL’ledige pakket. Ze zijn namelijk naast beeldschone meiden ook een klein beetje bekend met zingen. Want dat kunnen ze, alledrie, in perfecte harmonie, terwijl ze onze harten veroveren. ‘Toen ik je zag’ is hun nieuwste hit, een cover van hero die onlangs live zongen bij 538. Een aanrader, want de meiden zien er ook nog eens verbluffend uit tijdens die performance. Met Lisa in het midden en Amy & Shelley aan haar zij, zongen ze de sterren van de hemel. Die hemel gaan wij nu nog even opzoeken. En haal ons er alsjeblieft nog niet uit!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door De Coen en Sander Show (@coenensander)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marieke Elsinga komt klem te zitten met rondingen

Marieke Elsinga is ondertussen al een poos zwanger en dat ga je steeds beter zien. De rondingen van Marieke zorgen nog wel eens voor onhandige situaties...

Video: Sophie Bouquet stuitert op en neer met GTST-vriendinnen

Sophie Bouquet is helemaal los aan het gaan met haar GTST moeder en zus. De dames laten al hun moves zien op de dansvloer.

Video: Heleen van Royen onthult smakelijke bedgeheimen

Romanschrijfster Heleen van Royen, schoonmoeder van Suzanne Schulting, komt naar buiten met verhalen over spannende slaapkameravonturen.