Amber Brantsen maakt schokkende stap en deelt emotionele foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amber Brantsen is helemaal klaar voor haar carrière switch. Dat onthult de nieuwslezeres, die bij velen bekend is van het NOS journaal, met een foto op Instagram. Amber gaat nu stoerdere programma’s presenteren…

Dit zagen we helemaal niet aankomen… NOS nieuwslezeres Amber Brantsen zien we vanaf 1 januari 2022 niet meer bij het NOS journaal. Gelukkig weet de presentatrice dankzij haar werk goed hoe ze slecht nieuws bij het publiek moet brengen. Via Instagram liet Amber namelijk weten dat ze deze opmerkelijke stap gaan nemen. Het nieuws komt wat onverwachts uit de hoek, omdat de nieuwslezeres altijd erg tevreden was over haar tijd bij NOS. Op Instagram deelde ze dan ook altijd positieve posts van haar oude werkplek. Vaak zelfs met een brede glimlach. Toch blijkt dat Viaplay haar een betere baan kon aanbieden. Daar gaat ze vanaf 2022 een heel ander soort programma presenteren. De Zweedse streamingdienst pakt het wel heel slim aan in Nederland, want ze hebben tv-presentator Wilfred Genee ook al bijna zo ver gekregen om Veronica te verlaten…

Amber Brantsen gaat haar (stoere) passie achterna!

Wie de nieuwslezeres goed in de gaten heeft gehouden weet dat ze fan van de Formule 1 is. Brantsen presenteerde elke maandag namelijk ook al de Formule 1-podcast van NOS. Door de successen van Max Verstappen neemt de populariteit van de Formule 1 in Nederland toe. Viaplay heeft vanaf aankomend seizoen de rechten over de Formule 1 gekocht en de races zijn dus vanaf dan niet meer via Ziggo te zien. Brantsen kan bij haar nieuwe baan veel bezig zijn met haar passie voor de sport en gaat dan ook studio uitzendingen rondom de Formule 1 presenteren. Toch zullen we beelden zoals hieronder zeker gaan missen, want ook op deze foto heeft de presentatrice een brede glimlach!

Lagere kijkcijfers door vertrek Amber Brantsen bij NOS

In 2019 verliet Dionne Stax nam Amber Brantsen het ‘NOS-favorietenstokje’ van de blondine over. Omdat we zien dat de verschijning van Dionne Stax bij meerdere programma’s invloed heeft op de kijkcijfers zijn we benieuwd naar het effect van het vertrek van Brantsen. Zou ze zo populair zijn dat de kijkcijfers door het vertrek van Amber dalen?

Lees ook: De mooiste Instagram foto’s van NOS nieuwslezeres Amber Brantsen

Amber Brantsen over de onverwachte overstap

Op Instagram laat de presentatrice haar volgers weten van de overstap. Vol enthousiasme laat ze weten dat ze een nieuwe baan heeft. Haar volgers reageren dan ook erg positief op het nieuws en ze wordt overspoeld met felicitaties. Amber Brantsen vertelt dat het een kans is die ze absoluut niet kon laten lopen, terwijl ze het ontzettend zin had bij de NOS. Daarom stapt ze over met een lach en een paar tranen. Ze vindt het vooral een eer om Formule 1 programma’s te mogen presenteren en hoopt dan ook een breder publiek aan te kunnen spreken met de sport waarvan ze zo veel houdt. Uiteraard heeft de presentatrice voor haar afscheid haar leukste momenten bij de NOS op een rijtje gezet. Klik hier om die momenten te bekijken, want ook wij worden er warm van!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters deelt zwoele privé foto’s met bekende vriend

Emma Heesters heeft sinds een tijdje weer met voetballer Wesley Hoedt. En natuurlijk maken de twee samen zeer mooie foto's.

Foto: Dit is de knappe nieuwe vriendin van influencer Stefan de Vries

YouTuber Stefan de Vries heeft een nieuwe vriendin, maar houdt dat voorlopig nog even geheim. Toch is er nieuws!

Foto: Jutta Leerdam laat alles zien; Jake Paul houdt poes vast

Jutta Leerdam en Jake Paul zijn samen flink aan het genieten. Dit laat Jutta dan ook duidelijk zien met een foto van zichzelf in een prachtige strak zittende jurk, waardoor je alles van Jutta ziet! Jake post zelf ook een foto waarbij hij een grote poes vasthoudt.