Amanda Seyfried in nieuwe spannende Netflix trailer voor horrorfilm Things Heard & Seen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is weer tijd voor een spannende nieuwe Netflix film. Things Heard and Seen is een mysterieuze en vooral duistere film over een huis vol geesten en narigheid. Een heerlijke horrorfilm waar je straks lekker van kan genieten. Dus doe je gordijnen dicht, je lichten uit en geniet van de griezelige trailer van deze nieuwe Netflix kraker!

Markeer 29 April alvast in je agenda, dan komt de spannende nieuwe film Things Heard and Seen namelijk op Netflix. Amanda Seyfried speelt de hoofdrol in de nieuw horror. En als je de trailer mag geloven belooft het een angstaanjagende en spannende film te worden.

Lees ook: Netflix komt met spin-off The Witcher

Iets niet in de haak..

In de officiële trailer voor Things Heard and Seen speelt Amanda Seyfried de vrouwelijke helft van een getrouwd stel dat helemaal verliefd en gelukkig is. Dat geluk valt echter compleet in duigen nadat ze van New York naar een oude plattelandse boerderij verhuizen in een historisch gehucht in de Hudson Valley. Er blijkt iets niet helemaal in de haak te zijn op het platteland en ook hun relatie lijkt niet te zijn wat het is.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amanda Seyfried💛 (@mingey)

Things Heard and Seen is gebaseerd op een zeer spannende roman genaamd All Things Cease to Appear. Het boek is nogal bruut en duister dus als de Netflix adaptatie ook maar een beetje trouw blijft aan het boek dan wordt het een heerlijk duistere rit voor de kijker. Behalve de spannende opbouw is er nog een hele goede reden om naar de film te gaan kijken en dat is natuurlijk de prachtige Amanda!

Schoonheid en diepgang

De ster van is natuurlijk de prachtige Amanda Seyfried. Normaal gesproken zien we Amanda in wat meer lieve en zoetsappige rollen, zoals in het geliefde Mamma Mia!, maar de ster bewees laatst met haar Oscar nominatie al dat ze zichzelf prima red in de zwaardere rollen. Amanda is dus meer dan alleen een mooie lach, ze kan ook prima de dramatisch interessante rollen aan. Dat maakt haar natuurlijk interessant voor Netflix, die altijd op zoek is een gezonde combinatie schoonheid en diepgang in zijn films en series.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amanda Seyfried💛 (@mingey)

Amanda Seyfried’s onthult favoriete co-ster

Op 1 april onthulde de actrice op haar Instagram een paar unieke foto’s van haar tijd achter de schermen op de set van Dear John. Ze speelde daar samen met Channing Tatum en heeft blijkbaar erg goede herinneringen aan die samenwerking. Op de foto’s die Amanda deelde trekken zij en Channing grappige gezichten richting de camera. Behalve serieus kan Amanda dus ook lekker gek doen. Amanda teasde eerder al de leuke tijd van het duo tijdens het filmen samen. Volgens haar zijn er veel overeenkomsten tussen haarzelf en Channing Tatum. Ze nemen niets te serieus en vinden het leuk om serieuze rollen aan te pakken. Channing Tatum is daarom ook haar favoriete tegenspeler. Misschien dat Netlfix voor hun volgende film dit dynamische duo maar moet inhuren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amanda Seyfried💛 (@mingey)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..

Foto: Amy Vol laat fans watertanden met spannend pakje

Amy Vol verrast haar hongerige volgers met een spannend kiekje. De zangeres trekt een gewaagde outfit aan, en toont deze trots in de spiegel...