Amanda Seyfried in nieuwe spannende Netflix trailer voor horrorfilm Things Heard & Seen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is weer tijd voor een spannende nieuwe Netflix film. Things Heard and Seen is een mysterieuze en vooral duistere film over een huis vol geesten en narigheid. Een heerlijke horrorfilm waar je straks lekker van kan genieten. Dus doe je gordijnen dicht, je lichten uit en geniet van de griezelige trailer van deze nieuwe Netflix kraker!

Markeer 29 April alvast in je agenda, dan komt de spannende nieuwe film Things Heard and Seen namelijk op Netflix. Amanda Seyfried speelt de hoofdrol in de nieuw horror. En als je de trailer mag geloven belooft het een angstaanjagende en spannende film te worden.

Lees ook: Netflix komt met spin-off The Witcher

Iets niet in de haak..

In de officiële trailer voor Things Heard and Seen speelt Amanda Seyfried de vrouwelijke helft van een getrouwd stel dat helemaal verliefd en gelukkig is. Dat geluk valt echter compleet in duigen nadat ze van New York naar een oude plattelandse boerderij verhuizen in een historisch gehucht in de Hudson Valley. Er blijkt iets niet helemaal in de haak te zijn op het platteland en ook hun relatie lijkt niet te zijn wat het is.
Things Heard and Seen is gebaseerd op een zeer spannende roman genaamd All Things Cease to Appear. Het boek is nogal bruut en duister dus als de Netflix adaptatie ook maar een beetje trouw blijft aan het boek dan wordt het een heerlijk duistere rit voor de kijker. Behalve de spannende opbouw is er nog een hele goede reden om naar de film te gaan kijken en dat is natuurlijk de prachtige Amanda!

Schoonheid en diepgang

De ster van is natuurlijk de prachtige Amanda Seyfried. Normaal gesproken zien we Amanda in wat meer lieve en zoetsappige rollen, zoals in het geliefde Mamma Mia!, maar de ster bewees laatst met haar Oscar nominatie al dat ze zichzelf prima red in de zwaardere rollen. Amanda is dus meer dan alleen een mooie lach, ze kan ook prima de dramatisch interessante rollen aan. Dat maakt haar natuurlijk interessant voor Netflix, die altijd op zoek is een gezonde combinatie schoonheid en diepgang in zijn films en series.
Amanda Seyfried’s onthult favoriete co-ster

Op 1 april onthulde de actrice op haar Instagram een paar unieke foto’s van haar tijd achter de schermen op de set van Dear John. Ze speelde daar samen met Channing Tatum en heeft blijkbaar erg goede herinneringen aan die samenwerking. Op de foto’s die Amanda deelde trekken zij en Channing grappige gezichten richting de camera. Behalve serieus kan Amanda dus ook lekker gek doen. Amanda teasde eerder al de leuke tijd van het duo tijdens het filmen samen. Volgens haar zijn er veel overeenkomsten tussen haarzelf en Channing Tatum. Ze nemen niets te serieus en vinden het leuk om serieuze rollen aan te pakken. Channing Tatum is daarom ook haar favoriete tegenspeler. Misschien dat Netlfix voor hun volgende film dit dynamische duo maar moet inhuren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...