Ali B moet zich nu écht zorgen gaan maken: nieuw slachtoffer dient zich aan (foto)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Een nieuw slachtoffer heeft zich gemeld voor een extra aanklacht tegen Ali B. Met in totaal vier zaken moet de rapper zich nu wel echt zorgen gaan maken!

Nieuwe aanklacht tegen Ali B

Er is een update in de zaak van Ali B. De woordvoerder van het openbaar ministerie laat weten dat Ali nu verdacht wordt van 4 zedenfeiten in plaats van 3. Dit komt doordat een nieuw slachtoffer zich gemeld heeft. Het gaat om een vrouw uit Heiloo en aangifte heeft gedaan voor twee ernstige strafbare feiten. Op 12 en 13 Juni dient de strafzaak bij de rechtbank in Haarlem. Ali B moet zich hierdoor wel nóg meer zorgen gaan maken, want het worden nu wel heel veel aangiftes. Dat gaat een zware zitting worden…

Ali B

Ali B ziet carrière langzaam afbrokkelen

Ali B woonde als kind in Amsterdam. Hier ging het al niet goed, hij was verslaafd aan verschillende dingen, wat al een slecht teken was. Toen hij met zijn moeder eindelijk naar Almere verhuisde en de rest van zijn familie in Amsterdam bleef, ging het wat beter. Hij stopte met veel verslavingen en ging op zoek naar zichzelf, en kwam toen uit bij rappen. Hij deed mee aan meerdere talentenjachten en hij viel op. Hij kreeg contracten aangeboden en mocht shows doen. Ook kwam hij snel in de Top 40 terecht. In 2011 begon hij met zijn programma “Ali B op volle toeren”. En vanaf 2013 werd hij coach bij The Voice of Holland, waar het uiteindelijk duidelijk werd dat hij achter de schermen dingen deed die niet kunnen met verschillende vrouwen.

Ali B is stil op socials

Terwijl rapper Ali B voorheen natuurlijk vrij actief was op zijn socials, is hij opvallend stil op Instagram sinds deze zaken tegen hem lopen. Je kunt ervan uitgaan dat zijn advocaat hem aangeraden heeft om even geen contact met de buitenwereld te zoeken, en daar horen ook absoluut geen onbezonnen Instagramposts bij.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!