Ali B begint alvast te zweten: The Voice-pupil vertelt precies wat rapper met haar uitspookte

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Ali B heeft veel om over te stressen nu Jill Helena klaar is om álles te vertellen over haar affaire met de rapper!

Afgelopen december was het duidelijk geworden dat Ali B 12 en 13 juni naar de rechtbank zal moeten komen opdagen in Haarlem. De rapper wordt namelijk vervolgd voor wat er in het verleden is gebeurd tussen hem en meerdere vrouwen die hij bij diverse tv-programma’s tegenkwam. Eén van deze vrouwen gaat nu haar verhaal doen. Wat spookte de rapper allemaal uit bij The Voice-kandidaat Jill Helena?

Ali B komt nu in de problemen door statement Jill Helena

Ali B heeft al bekendgemaakt dat hij zijn verhaal zal vertellen zodra de rechtszaak begint en dat hij ook de pers te woord wil staan. Het is duidelijk dat Ali B voor de aanval kiest. Dit komt mede doordat The Voice-deelneemster Jill Helena haar verhaal gaat doen tijdens de rechtszaak. Dat is erg dapper van Jill! Ze laat ook in een Instagrambericht weten dat ze gebruik zal maken van haar spreekrecht in de rechtszaal en dat ze tot dan geen uitspraken erover zal doen. Dit zal het vast lastig maken voor de rapper, omdat ze haar verhaal zal laten horen. Hij kan nu al beginnen met zweten, aangezien ze vroeg heeft laten weten dat ze zal spreken, terwijl de rechtszaak pas op 12 juni echt begint.

Statement Jill Helena tegen Ali B rechtszaak

Vergreep Ali B zich ook aan Ellen ten Damme?

Er zijn meerdere verdenkingen gemaakt over Ali B. Zo zou hij in augustus 2018 al iemand misbruikt hebben: in mei 2018 zou hij iemand hebben aangerand, en ook 2014 in Marokko heeft een incident plaatsgevonden met een vrouw. Een van deze verdenkingen zou hebben plaatsgevonden tijdens de opnames van het TROS-programma Ali B en de Muziekkaravaan. Het gaat in dit geval om zangeres Ellen ten Damme.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Pien Hersman probeert nieuw standje uit met handen op de rug (foto!)

Pien Hersman wilt een keer wat anders proberen. Dus traint ze een nieuw standje met haar handen vast op haar rug.

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!