Al begonnen aan seizoen 3 van Stranger Things?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Stranger Things seizoen 3

Meer dan 40 miljoen mensen zijn de afgelopen dagen al begonnen met kijken. Is het nieuwe seizoen écht zo goed?

Sinds vorige week staan ze op Netflix: de acht nieuwe afleveringen van Stranger Things. De serie is in een paar jaar tijd één van de populairste tv-shows geworden, en ook seizoen 3 breekt nu alle Netflix-records. Ruim 40 miljoen mensen zijn in die paar dagen dat de nieuwe afleveringen online staan al begonnen met kijken. Ruim 18 miljoen van deze mensen zijn zelfs al klaar met het hele seizoen! Is de hype terecht? Of begint de zo effectieve jaren 80-formule inmiddels een beetje uit te werken? Ben je zelf al begonnen aan seizoen 3? Of heb je nog helemaal niks van deze hitserie gezien? We geven je vijf redenen om (weer) te gaan kijken!

1. Stranger Things is binge-material bij uitstek

Stranger Things is één van de weinige topseries die je in één ruk kan kijken. Je valt niet na elke aflevering in een soort zwart gat tot je een week later pas de volgende in kan starten. Netflix gooit alle afleveringen gewoon in één keer online, en laat je zelf beslissen hoe snel (of traag) je alles kijkt. Bingen tot je er bij neervalt dus!

2. Seizoen 3 is beter dan seizoen 2

We vrezen dat seizoen 1 nooit meer getopt gaat worden. Dat is natuurlijk niet gek: de nieuwigheid, de mysterie, het beter leren kennen van Hawkins, Indiana en de personages die er wonen ga je niet voor een tweede keer beleven. Maar beter dan seizoen 2, dat op bepaalde punten (dat rare puberale stedentripje van Eleven middenin het seizoen) steekjes liet vallen, is dit nieuwe seizoen zeker. Het voelt als een goed doordacht geheel aan, en laat nog ruimte over voor een onvermijdelijk seizoen 4!

3. Mogelijk nóg enger / viezer

Er zaten tot nu toe al flink wat effectieve schrikmomentjes en écht smerige, bijna body horror-achtige scènes in Stranger Things. Goed nieuws: hier gaan ze in seizoen 3 vrolijk mee verder! Geniet, of walg (of allebei) jij ook zo van slijmerige wezens, onderhuidse bewegingen, exploderend ongedierte en ander bloederig vermaak? Dan mag je dit seizoen niet missen!

4. Non-stop plezier

Seizoen 3 van Stranger Things zit helemaal volgestouwd met verwijzingen naar films, games, speelgoed, producten en muziek uit de jaren 80. Als dit een beetje in je straatje ligt, zullen de nieuwe afleveringen aanvoelen als een soort achtbaan: non-stop plezier! Er is in elke scène zo veel te zien, dat je eigenlijk meteen na de laatste aflevering al met een re-watch kan beginnen.

5. Natalia Dyer

We blijven natuurlijk mannen, dus een beetje eyecandy kan ook zeker geen kwaad! Dan is het extra fijn dat Natalia Dyer, Nancy in de serie, regelmatig op je scherm voorbijkomt! Prachtige vrouw, en zeker geen slechte actrice! Daar blijven we graag voor kijken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Deze bekende Nederlanders zitten stiekem in Eurovisie-clip ‘Europapa’ van Joost Klein

Joost Klein heeft eindelijk zijn nieuwe clip laten zien en die zit vol bekende koppen. Deze mensen doen allemaal mee. 

Quincy Promes vermaakt zich prima in Rusland: dit is zijn beeldschone nieuwe vriendin

Quincy Promes vliegt soms naar dubai om zijn vriendin, rapper Dreamdoll, te ontmoeten voor een paar wilde nachtjes.

Foto: Prachtige Kelly Piquet maakt Max Verstappen alvast warm in Bahrein

De seizoensstart van de F1 is in Bahrein. Kelly Piquet is aanwezig en max Verstappen geniet zo te zien met volle teugen.