Ajax-fans belagen Jade Anna na schokkende prestatie Kenneth Taylor

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jade Anna heeft van zichzelf al een hoop fans te pakken, maar nu krijgt ze alle fans van Kenneth Taylor er ook bij. 

De comments van jade Anna worden overgenomen

wie vroeger op de Instagram pagina van jade Anna keek, zag vooral comments die over haar verschijning gingen. Nu lijkt bijna elke comment te gaan over voetballer Kenneth Taylor. Dat komt vanwege de schokkende prestaties die hij leverde afgelopen week. En dat heeft weer alles te maken met zijn bloeiende relatie met Jade Anna. Zijn fans stromen dus massaal binnen op haar Instagram account om daar iets over te melden. Kijk maar even mee!

Lees ook: Jade Anna showt haar balgevoel en lijkt relatie Kenneth Taylor te bevestigen

Kenneth Taylor speelt stukken beter vanwege Jade Anna

De voetballer scoorde laatste een 5-0 overwinning op Vitesse vanwege zijn schitterende doelpunt. Voorheen speelde hij als een natte handdoek. Kenneth kon geen bal raken en wist eigenlijk niet zo goed wat hij aan het doen was in het veld. Maar nu Jade Anna een keertje komt kijken, moet hij zichzelf natuurlijk wel bewijzen. En dat heeft hij absoluut gedaan. Met zijn vriendin op de tribune, lijkt Kenneth Taylor ineens de sterren van de hemel te spelen. En zijn fans is dat ook opgevallen. Daarom komen ze allemaal naar Jade Anna haar Instagram toe om haar op hun blote knietjes te bedanken voor de resultaten van Kenneth Taylor. Iedereen staat achter dit koppel.

Jade Anna lijkt het zelfvertrouwen van Kenneth Taylor terug te brengen

Nu is het ook lastig om met zo’n mooie vrouw aan je zijde niet je uiterste best te doen. Kenneth Taylor moet natuurlijk tegenover Jade Anna wel laten zien dat hij de beste voetballer op het veld is. Een beetje indruk maken doet namelijk wonderen in de beginfases van je relatie. Jade Anna lijkt die relatie ook niet meer zo te verbergen, aangezien ze een hartje postte onder een foto van Kenneth. De fans zijn in ieder geval heel blij dat Jade Anna ervoor zorgt dat Kenneth Taylor zijn zelfvertrouwen weer een beetje terug lijkt te hebben. Voor zijn prestaties op het veld doet de relatie met Jade Anna echt wonderen.

Jade Anna verbergt relatie met Kenneth Taylor niet langer

Tijdens de wedstrijd tegen Vitesse zat Jade Anna haar vriendje toe te juichen vanaf vak 110. Ze werd al snel door andere supporters gezien op de tribune en zelf wist ze ook een fotootje te plaatsen vanuit het stadion. Van de week werd Jade Anna ook al met Kenneth gespot op Schiphol. Ze zouden met zijn tweetjes een weekendje naar Manchester zijn geweest. Beide doen niet echt hard hun best meer om de relatie een geheim te houden. Dat is inmiddels ook niet echt meer te doen. Daarbij is Jade Anna hartstikke blij met haar nieuwe vriend en ze vindt niet dat ze dat hoeft te verbergen. Fans van Kenneth Taylor hopen wel dat Jade Anna bij de volgende wedstrijd ook aanwezig is. Dan kan Kenneth Taylor namelijk eindelijk weer een bal raken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.