Jade Anna showt haar balgevoel en lijkt relatie Kenneth Taylor te bevestigen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jade Anna laat haar balgevoel goed zien met nieuwe foto’s. Zou dit de bevestiging zijn dat ze een relatie heeft met Kenneth Taylor?

De knappe Jade Anna van Vliet is één van de grootste influencers in Nederland op dit moment. De blondine heeft maar liefst over de miljoen volgers, dus ze is geen kleine speler meer.

Jade Anna heeft het erg leuk met Ajax speler

Wel is Jade Anna nog ontzettend jong. Je zou wellicht het niet zeggen, maar Jade Anna is nog maar negentien jaar oud. Dat was misschien ook één van de redenen van de break-up met haar ex Gio Latooy. Zo is Gio ook een hele bekende YouTuber die aan geld niets tekort komt. Tijdens de relatie van Jade en Gio werd Jade Anna vaak uitgemaakt voor iemand die alleen maar met hem samen was voor het geld. Toch is dat merkwaardig, want Jade Anna verdient genoeg met haar eigen zaken. De break-up van de twee was erg veel in het nieuws, al lijkt Gio weer door te zijn gegaan. Zo heeft hij een nieuwe vriendin en laat hij deze nieuwe blondine ook uitgebreid zien op social media. Jade Anna is daarentegen een stuk terughoudender met dingen delen over haar liefdesleven. Iedereen is natuurlijk erg nieuwsgierig wie haar hart gaat veroveren. Daar lijkt een doorbraak in te zijn gekomen. Zo date Jade Anna vermoedelijk met een Ajax voetballer.

Jade Anna lijkt kan gevoel voor voetballer niet verbergen

Natuurlijk was het juicequeen Yvonne Coldeweijer die het nieuws bracht van Jade Anna van Vliet en haar nieuwe lover. De blondine werd eerst gelinkt aan iemand van AZ, omdat ze bij een aantal wedstrijden aanwezig was. Toch is Jade Anna daarna meerdere keren gespot bij een wedstrijd van Ajax en dat heeft zo zijn redenen. Zo kwam op het account van LifeofYvonne naar buiten dat Jade Anna een weekendje naar Antwerpen zou zijn geweest. Dit was met niemand minder dan Ajax voetballer Kenneth Taylor. Kenneth is een middenvelder van eenentwintig jaar oud. Het leeftijdsverschil is niet zo groot tussen Jade Anna en Kenneth. Kenneth en Jade Anna maken ook een leuk setje. Nu heeft geen van beide nog bevestigd dat ze daadwerkelijk samen zijn. Toch brengt Jade Anna nu onderstaande foto’s naar buiten, waar ze met haar voet op een bal staat. Een grotere hint naar haar relatie met Kenneth is natuurlijk niet mogelijk.

Jade Anna lijkt relatie met Kenneth Taylor te bevestigen

Jade Anna lijkt relatie met Kenneth Taylor te bevestigen

Jade Anna deelt hoe haar ‘normale’ dag eruit ziet

Nu Jade Anna van Vliet zo een grote influencer is geworden, is geen enkele dag meer een normale dag voor haar. Toch wil Jade dit wel doen overkomen door een dag in haar leven vast te leggen met foto’s op TikTok. Uiteraard brengt Jade een bezoekje aan de sportschool en ook staat ze nog op haar eigen loopband. Verder is te zien dat Jade Anna ontvangen pakketjes gaat ophalen waar ook een knalroze outfit bij zit. Deze draagt de blondine dan ook dezelfde avond naar een event, waar ze er prachtig uit ziet. Bekijk de foto’s van Jade Anna haar dag hier.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!