Afgeleide Kelly Piquet heeft slechte invloed op Max Verstappen (video)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Kelly Piquet lijkt een verschrikkelijke invloed te hebben als het gaat om de resultaten van Max Verstappen. Dat belooft niet veel goeds. 

Max Verstappen racet dit weekend in zijn thuisbasis Monaco, waar hij samen met zijn vriendin Kelly Piquet woont. De Grand Prix van Monaco is altijd een speciale gebeurtenis, niet alleen vanwege het iconische circuit, maar ook omdat Max hier kan genieten van de steun van zijn naasten. Maar toch lijkt het er op dat de aanwezigheid van Kelly hem niet helpt tijdens de race. Kijk maar mee!

Kelly Piquet is er eindelijk bij. Maar het helpt niet

Dit jaar was Kelly aanwezig om haar vriend aan te moedigen. Omdat ze in MOnaco wonen, was het voor haar een kleine moeite om bij de race aanwezig te zijn. Echter, ondanks haar aanwezigheid aan de zijlijn, had Max geen succesvolle kwalificatie. Hij beleefde een vrij belabberde sessie, iets wat zijn fans en team zeker teleurstelde. Het is de vraag of Kelly’s aanwezigheid daadwerkelijk iets heeft bijgedragen aan zijn prestaties. Tijdens de kwalificatie leek het er zelfs op dat Kelly haar tijd liever doorbracht met haar vrienden op een bootje in de baai van Monaco. Dit gaf de indruk dat haar betrokkenheid bij de race misschien minder intens was dan verwacht.

Max Verstappen hecht veel waarde aan aanwezigheid Kelly Piquet

Hoewel de kwalificatie niet ging zoals gehoopt, blijft de steun van geliefden zoals Kelly belangrijk voor Max. Haar aanwezigheid laat zien dat ze er is voor hem. Hopelijk kan Max tijdens de race zelf betere resultaten neerzetten. De Grand Prix van Monaco blijft een uitdagende race. De aanwezigheid van Kelly kan hem misschien net dat beetje extra motivatie geven om een sterke prestatie neer te zetten op het uitdagende stratencircuit van Monaco.

Meer zien van Kelly Piquet? Kijk op Instagram

Als je nou meer wil zien van Kelly Piquet, dan moet je even op Instagram kijken. Daar staat nog veel meer leuks van de mooie dame.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Pien Hersman probeert nieuw standje uit met handen op de rug (foto!)

Pien Hersman wilt een keer wat anders proberen. Dus traint ze een nieuw standje met haar handen vast op haar rug.

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!