Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

De mooie actrice heeft weer een paar nieuwe pakjes die ze absoluut met haar volgers moet delen. Victoria is wel van mening dat deze pakjes erg gevaarlijk zijn, dus pas wel op als je ze bekijkt. Met haar nieuwe outfits weet ze eigenlijk meteen al de harten te veroveren van alle mannen in haar Instagram feed. De leuke dame weet heel erg goed hoe ze het beste haar volgers kan vermaken.

Victoria Koblenko schittert in een leren outfit

De mooie actrice weet in deze video iedereen te verbazen met haar bijzondere leren rok. Ze zegt daar wel bij dat de outfit erg gevaarlijk is voor op televisie, omdat hij zo gaat glimmen en dat is natuurlijk niet handig in de omgeving van al die camera’s. Maar toch staat de outfit Victoria natuurlijk erg goed. En dus kan ze zich maar moeilijk in houden en poseert ze even trots in haar nieuwe pakje. Haar fans vinden dat helemaal niet erg. Die staan met veel bewondering te kijken vanachter hun scherm. Victoria heeft duidelijk veel mensen weer blij gemaakt met dit pakje.

Victoria heeft nog een verassing klaar liggen voor haar fans

Maar daar stopt de pret niet voor haar fans. Victoria heeft namelijk nog een outfit klaarliggen die ze aan iedereen moet laten zien. En ook dit pakje is zeker de moeite waard. Victoria lijkt een klein beetje op een zebra in dit pakje, vanwege de strepen die er in zitten. Maar met die gestreepte outfit weet ze wel weer veel meer van zichzelf te laten zien dan je in eerste instantie zou verwachten. En dus maakt ze ook met dit pakje haar volgers erg blij.

Meer zien van Victoria Koblenko kan op Instagram

Als je nou nog meer van Victoria Koblenko wil zien, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar heb je nog veel meer mooie foto’s van de actrice.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone scheidsrechter Shona Shukrula (32) fluit binnenkort wedstrijden in betaald voetbal (in dezelfde competitie als haar man!)

Shona Shukrula (32) wordt de eerste vrouwelijke scheidsrechter in het Nederlandse betaalde voetbal. De beeldschone scheids floot al eerder in de Tweede Divisie, maar mag nu aan het betaalde voetbal beginnen. Wie ze op die velden tegen kan komen? Niemand minder dan haar eigen man!

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!