Actrice Bo Maerten ligt op haar buik op deze prachtige vakantiefoto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bo Maerten is een bloedmooie vrouw, maar dat moet ze af en toe nog even extra kenbaar maken met een mooie foto, bijvoorbeeld van haar vakantie. 

Bo Maerten is momenteel enorm aan het genieten van haar vakantie. Gelukkig laat de knappe actrice af en toe wel een leuke foto zien aan haar volgers. Die staan natuurlijk te popelen om alle mooie momenten in het leven van Bo mee te maken. Of ze vinden het gewoon leuk om mooie foto’s van Bo te zien. Ze krijgen in ieder geval wat ze willen, want Bo houdt graag iedereen up to date met foto’s van haar laatste tripje. En daarin neemt ze een wel heel ontspannen houding aan.

Lees ook: ZO: Bo Maerten is zwanger en dat kan je zien!
Bo Maerten geniet enorm van dagje strand

Zoals je kan zien is Bo enorm aan het genieten van haar dagje op het strand. Ze ligt heerlijk languit op haar buik. Ze neemt nog snel even een foto voordat ze in deze comfortabele houding in slaap gaat vallen. Want dat is natuurlijk ook nog altijd een mogelijkheid. Met dit lekkere weer kan Bo namelijk ultiem ontspannen. Dat doet de knappe actrice dan ook in een uiterst leuk badpakje. Want als je dan toch moet ontspannen, dan kan je dat maar beter doen in een leuk pakje. Dat werkt dan toch wel het beste.

Bo moet oppassen in haar ontspannen houding

Eén ding moet Bo wel rekening mee houden in haar ontspannen houding. Als ze niet uit kijkt en echt in slaap valt, dan is er natuurlijk het risico dat ze helemaal van top tot teen verbrand. Hopelijk heeft de verleidelijke actrice zichzelf ingesmeerd, anders dan wordt dat straks een hele rode bedoeling. Dan zie je het verschil niet meer tussen de knappe actrice en een kreeft wanneer ze uit het water komt lopen. Voor alsnog ziet het er goed uit. En wie weet, misschien valt het mee. Misschien is Bo aan het einde van de rit wel hartstikke mooi gebruind. Dan ziet ze er nog knapper uit dan ze nu al doet.
Bo is een enorme fan van het strand

Bo is eigenlijk altijd wel op het strand te vinden. De knappe actrice vindt het strand een van de meest ontspannen plekjes om te zijn. Zelfs als ze niet bezig is met in de zon liggen, vindt Bo het strand een prima plek voor wandelingen en dergelijke. Zo loopt ze wat af in haar vrije tijd. Dat deed ze voorheen altijd met een warme jas aan vanwege de wind, maar nu het weer is omgeslagen en de zomer praktisch is begonnen, zal je Bo veel vaker in korte rokjes en spannende pakjes zien. En dat is natuurlijk helemaal niet erg. Zolang ze af en toe een leuke foto maakt en die op haar Instagram zet, dan zijn haar volgers ook weer tevreden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!