Actrice Bertrie Wierenga duwt haar eigen klaprozen flink tegen elkaar aan in zomers jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Bertrie Wierenga weet haar grote troeven helemaal tegen elkaar aan te persen terwijl ze omringd is door bloemen en een zomers jurkje draagt!

Onze bekende GTST-actrice Bertrie Wierenga weet alle mannen in Nederland te verleiden met de meest recente foto die ze met iedereen heeft gedeeld. De actrice heeft echt enorm veel aandacht gekregen door de foto met bijpassend bericht. In de foto zien we namelijk dat Bertrie een lichtroze jurkje draagt waar haar vormen perfect in te zien zijn! Ze heeft een spannende pose uitgekozen, want ze duwt haar twee grote vriendinnen naar elkaar toe en kijkt ondeugend naar de camera. Zo zien alle mannen van Nederland de actrice wel echt het liefste! Ze laat weten dat ze in Ibiza is en staat in een prachtig veld met allemaal bloemen. Dan zegt ze ook nog eens; ”Wat is jullie lievelings bloempje?? Ik kon niet kiezen…”

Bekijk de foto hieronder of klik hier om het bericht zelf te bekijken!

Actrice Bertrie Wierenga duwt haar eigen klaprozen flink tegen elkaar aan in zomers jurkje

De reacties op de prachtige post van Bertrie Wierenga

Doordat ze een vraag aan iedereen stelt krijgt ze enorm veel reacties van al haar volgers. Sommige geven oprecht een antwoord op de vraag en laten weten wat hun favoriete bloem is. Sommige sturen zelfs een hele waslijst aan mooie bloemen! Maar ook geven mensen hele andere antwoorden. Hier zijn een paar leuke reacties op het bericht: ”Jij bent de mooiste bloem!”, ”Een hele mooie vrouw tussen mijn lievelingsbloemen.”, ”Die bloemen kunnen me allemaal gestolen worden maar jij…” en ”Bloemetjes en de bijtjes je bent al bestuifd!” Het is overduidelijk dat alle volgers van de actrice haar prachtig vinden!

Meer zien van Bertrie Wierenga

Wil je nou meer zien van Bertrie Wierenga en op de hoogte blijven van haar leven? Neem dan een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst ze regelmatig updates over haar leven en zien we leuke kijkjes over wat ze allemaal doet als actrice. Ook komen er leuke kiekjes voorbij van vakanties of feestjes. Zeker even een kijkje waard!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!

Foto: Jutta Leerdam laat heel Instagram watertanden met uitstekend achterwerk

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw sportpakje en dat moet de blonde schaatsster natuurlijk met al haar fans delen.

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier.