Abbey Hoes wordt gek van De Verraders

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Abbey Hoes is één van de 18 deelnemers bij De Verraders. De actrice ging helemaal op in het psychologische spelletje. Zet je schrap voor Abbey! (Beeld: RTL)

Bekende Nederlanders doen soms aan tv-programma’s mee, maar ze doen lang niet allemaal hun best. Goed voor de exposure, maar opgaan in het spelletje? Ho maar. Bij De Verraders is het gelukkig bijna niet mogelijk om langs de zijlijn te blijven staan: je let op, of je ligt eruit! Ondanks dat het ‘gewoon’ een spelletje blijft, leent het nieuwe RTL-programma zich ontzettend goed voor volledige immersie. Een aantal van de deelnemers doen niet mee aan het spel, ze leven het spel. Ook actrice Abbey Hoes verliest zichzelf volledig in De Verraders….

Lees ook: Abbey Hoes gaat voor entertainment-kwartet

Abbey Hoes doet mee aan De Verraders

Met een grote groep van 18 deelnemers is het de kunst om een gebalanceerde cast aan spraakmakende bekende gezichten te vinden. RTL is erin geslaagd om een mooi aantal interessante kandidaten te strikken voor De Verraders. Abbey Hoes valt meteen op. De actrice komt niet veel op tv, maar is eigenlijk altijd een leuke toevoeging: ze is intelligent, enthousiast en nog een leuke verschijning ook. Ook is ze, zo blijkt nu, gek op spelletjes. Ze gaf zichzelf compleet over aan het programma en genoot vervolgens intens van de achtbaan aan emoties. Zelfs nu de opnames al een tijd voorbij zijn is ze nog een beetje ‘gek’ van het programma…

Abbey Hoes De Verraders deelnemers RTL 4 auto

Abbey Hoes: De Verraders wordt insane

Op Instagram blikt Abbey Hoes vooruit op De Verraders. Naast een foto van de hele groep maakt ze haar volgers alvast een beetje lekker: “ZIJN JULLIE ER KLAAR VOOR?” De actrice knalt duidelijk bijna uit elkaar van de spanning. “Dit is het meest intense wat ik ooit heb meegemaakt volgens mij.” Dat is nogal een uitspraak. Nu heeft Abbey weinig vergelijkingsmateriaal – ze deed nooit eerder mee aan Wie Is De Mol, Expeditie Robinson of andere soortgelijke programma’s – maar het belooft in ieder geval veel goeds. Alsof de hype nog niet genoeg was doet ze er tot slot nóg een schepje bovenop: “De Verraders is bijna op je beeldscherm, het wordt insane.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ABBEY HOES 🦦 (@abbeyhoes)

Fanatieke Abbey Hoes in De Verraders

In de mondjesmaat beschikbaar gemaakte beelden is alvast te zien hoe Abbey Hoes ’tekeer’ gaat in De Verraders. De actrice gaat zichtbaar op in het spel. Ze krijgt van zichzelf snel rode koontjes, maar in elk fragment lijkt ze in ieder geval druk in de weer: vol verwachting met ogen dicht de ‘nacht’ tegemoet, diep in gedachten verzonken en stiekem smiespelend met een groepje medekandidaten.

Abbey Hoes De Verraders deelnemers RTL 4

Abbey Hoes is perfecte kandidaat

Wie Abbey Hoes op Instagram volgt weet dat ze vrij excentriek is en ook niet op haar mondje gevallen is. Bovendien is ze al van jongs af aan actrice en heeft ze onlangs haar eerste album uitgebracht, dus ze weet ook hoe ze zich moet presenteren. In alle opzichten een ideale spelshowkandidaat dus! Wat hebben ze bij WIDM zitten slapen de afgelopen jaren!

Abbey Hoes De Verraders deelnemers RTL 4 ogen dicht

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: S10 en Maan gaan los tijdens bloedheet boottochtje

Met deze tropische temperaturen zoeken zangeressen S10 en Maan lekker wat verkoeling op het water. De twee dames dansen er in hun bikini flink op los tijdens een boottochtje..

Foto: Kletsnatte Gwen van Poorten is kilo’s kwijt

Gwen van Poorten heeft flink haar best gedaan om van top tot teen doorweekt te raken. De presentatrice zit onder het zweet maar kan er gelukkig nog om lachen!

Video: Merel Ek schiet uit haar slof tijdens meest extreme Vandaag Inside-moment tot nu toe

Als Merel Ek in de studio van Vandaag Inside zit zorgt ze altijd voor een hoop opschudding. Nu de talkshow uit de zomerstop is, kan ook Merel weer helemaal los...