Abbey Hoes deelt opmerkelijke foto van heet dagje strand

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Abbey Hoes gaat graag naar het strand. En elke keer dat Abbey weer op het strand is maakt ze graag een spannende foto. 

Ze is een van de mooiste vrouwen die het land rijk is en deelt haar schoonheid graag met haar vele volgers op social media. Actrice Abbey Hoes is niet vies van een spannende foto in bikini of en vindt het juist we heel leuk om die momentjes met de buitenwereld te delen. En dat kan eigenlijk alleen maar toegejuicht worden. Want wat zou je moeten zonder het prachtige van Abbey Hoes tussen de duinen? Je dag zou simpelweg niet meer hetzelfde zijn. Abbey weet dit heel goed en deelt dan ook graag een opmerkelijke foto van haar hete dagje strand.

Lees ook: ZO: Abbey Hoes laat haar poes zien op Instagram
Abbey steelt harten op het strand

Abbey is dus veel op het strand te vinden. Daar maakt ze vaak lange wandelingen met vriendinnen of ze gaat een stukje zwemmen of lekker op het zand liggen in de zon. Maar Abbey gebruikt het strand voor nog meer leuke doeleindes. Zo heeft ze regelmatig fotoshoots op het strand. En die hebben altijd een heel fijn randje er aan zitten. Abbey is helemaal niet vies van een foto in de buitenlucht. Zo heeft ze nog wel eens halfnaakt in het bos rondgelopen. Voor de Gram natuurlijk, zoals de influencers dat doen. Maar Abbey maakt ook hele stijlvolle foto’s en die deelt ze maar al te graag. Zoals de opmerkelijke foto van Abbey in een strak zwart pakje.
Abbey Hoes speelt graag met zand

Abbey heeft iets met zand. Als ze niet liggend op het strand poseert voor een leuke en spannende foto, dan is ze wel met een van haar vriendinnen in het zand aan het wroeten. Abbey kan heerlijk speels en spontaan zijn, dus het strand is een geweldige fijne speelplek voor de beeldschone actrice. Dan neemt ze weer een prachtige vriendin mee om samen over het strand te rollebollen. Dat Abbey daar vies van wordt, vind ze niet erg. Ze was het zand wel van zich af door even in verleidelijke bikini de zee in te springen. En gelijk heeft ze, van al dat rennen door het zand krijg je het namelijk ook nog eens warm. Dan is de verkoeling van de zee helemaal niet zo verkeerd.
Abbey is de Nederlandse Ariël

Als er ooit weer een voorstelling van De Kleine Zeemeermin in theaters verschijnt, dan kunnen ze Abbey bellenvoor de hoofdrol van Ariël. Abbey is al zo vaak op het strand te vinden dat de rol op haar lijf geschreven is. Daarbij zou Abbey het geweldig doen, in schelpenbikini, zingend tussen de rotsen en de golven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hélène Hendriks zegt ‘nee’ tegen badscène in bizarre kleedkamervideo

Op de vraag of Hélène Hendriks even in bad wil gaan liggen heeft de presentatrice een heel duidelijk antwoord. 

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto.