Aanlokkelijke Jutta Leerdam toont trots haar nieuwe glimmertje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam is ontzettend blij met haar nieuwe medaille. En dat moet online natuurlijk wel even gevierd worden met een mooie foto.

De blonde schaatsster is ontzettend blij, aangezien ze weer een nieuwe medaille mag gaan toevoegen aan haar prijzenkast. En natuurlijk moet er na de winst wel even geposeerd worden met de medaille om aan al haar volgers te laten zien hoe goed ze het gedaan heeft. In de comments krijgt Jutta veel lof op haar prestatie.

Jutta Leerdam weet weer de winst te behalen

De blondine laat trots op de foto haar nieuwe medaille aan de hele wereld zien. En dat ziet er toch wel heel erg bijzonder uit op die manier. Op de eerste foto die ze deelt lacht Jutta vooral met een brede lach, waarschijnlijk omdat ze nog helemaal in extase is van haar resultaat. Ze kan het bijna niet geloven, maar het is haar toch echt weer gelukt. En met een nieuwe gouden medaille op zak valt het toch moeilijk te ontkennen dat Jutta een van de beste schaatssters van Nederland is. De blonde dame met de zwarte oogschaduw weet zichzelf op deze manier wel weer flink onsterfelijk te maken binnen de sportwereld. Denk je aan schaatsen, dan denk je aan Jutta Leerdam.

Lees ook: Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam was nog niet klaar met foto’s nemen

De blonde schaatsster was na de eerste foto nog niet klaar met de fotograaf. Ze verschuift een beetje en neemt een andere houding aan en vervolgens wordt er nog een plaatje gemaakt van de blondine en haarmedaille. Jutta vindt het ontzettend fijn om voor de camera te staan en neemt dus ook geen genoegen met maar één foto. Als je dan toch een mooie foto neemt, dan moet je er ook gelijk een paar nemen.

Lees ook: Jutta Leerdam deelt innig dansfilmpje met ’tweelingzus’ Beaudine Leerdam

Jutta Leerdam maakt volgers wild met intrigerende blik

De blonde schaatsster is enorm goed in het geven van wilde blikken naar de camera. Dat is de afgelopen jaren wel gebleken uit al haar mooie foto’s. Jutta Leerdam weet precies hoe ze moet kijken om ervoor te zorgen dat haar volgers helemaal betoverd raken. En als ze daar dan ook nog een beetje op een bijzondere manier bij poseert, dan is de look wel gelijk helemaal af. Jutta verwent haar volgers wel enorm met al die mooie foto’s. Maar het is ook een mooie dag, aangezien Jutta weer goud in handen heeft, dus dan mag het allemaal. Je zal de volgers van Jutta overigens niet horen klagen over te veel mooie foto’s.

Jake Paul is ontzettend trots op Jutta Leerdam

Het vriendje van Jutta is ook ongelooflijk blij met het resultaat van zijn vriendin. Jake Paul duikt zoals gebruikelijk de opmerkingen van Jutta in om haar een complimentje te geven op haar prestaties. Jake vindt het ook erg leuk om bij de wedstrijden van Jutta te zijn, maar dat zat er deze keer niet in. En dus feliciteert hij zijn vriendin maar een beetje op afstand. Dat zal ze ongetwijfeld enorm gewaardeerd hebben.

Meer zien van Jutta Leerdam doe je op Instagram

Als je nou nog niet uitgekeken bent op deze mooie blondine, dan moet je even naar haar Instagram gaan. Daar zie je namelijk nog veel meer mooie plaatjes van haar staan. En die zijn stuk voor stuk de moeite meer dan waard.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...